Els ‘Playmobil’ debuten al cine Els ‘Playmobil’ debuten al cine
El film d'animació s'estrena el 30 d'agost Els ‘Playmobil’ debuten al cine

Han transcorregut uns 4 anys des que es va anunciar que es desenvoluparia un film inspirat en aquestes joguines. La idea va sorgir de l’èxit de The Lego Movie, però els creadors van decidir que era millor no accelerar el projecte i anar a poc a poc per no cometre errors. El film que arribarà sota el títol Playmobil: The Movie, té prevista l’estrena pel 30 d’agost del 2019.

Narra la historia de la Marla, una nena que viatja al món màgic animat de Playmobil per trobar el seu germà Charlie, el qual ha desaparegut de manera sobtada. Al llarg de l’aventura és creuarà amb personatges com en Del, un cuiner xerraire de camions de menjar, el carismàtic Rex Dasher, un robot agent secret o una extravagant fada. L’aventura dels Playmobil, a més, arribarà als cinemes també en llengua catalana!  

La versió original compta amb les veus conegudes d’Anya Taylor-Joy (Split o Glass), Gabriel Bateman (Annabelle), Daniel Radcliffe (saga Harry Potter o Now you see me 2), Jim Gaffigan (The Jim Gaffigan Show), Adam Lambert (Glee o American Idol), Kenan Thompson (Saturday Night Live) o la cantant Meghan Trainor (All about the bass), entre d’altres. Mentre que la direcció recau sobre Lino DiSalvo, un veterà de Disney (compta amb més de 17 anys d’experiència) que va ser el cap d’animació de Frozen i ara fa el seu debut amb aquesta cinta. El guió està signat per Blaise Hemingway, Greg Erb i Jason Oremland, aquests darrers varen ser els creadors de la història de The Princess and the Frog

El que podria ser la primera entrega d’una trilogia, serà una èpica aventura plena d’acció i comèdia que transportarà el públic a un univers on la imaginació pren el control. Però no es tracta de la primera ocasió on les populars joguines de Playmobil cobren vida, ja que al 2009, Alexander E. Sokoloff va dirigir Playmobil: The Secret of the Pirate Island, on els germans Jack i Amelia es colen a un vaixell pirata que es dirigeix a la perillosa Illa Calavera.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*