La Dora explora els cinemes La Dora explora els cinemes
La popular aventurera de dibuixos animats es torna real el 30 d'agost La Dora explora els cinemes

Des de l’any 2000 un grapat de nenes i nens han gaudit de les aventures de Dora l’exploradora que s’emetien en el canal infantil Nickelodeon. I com qui no vol la cosa, o sí, ens arriba el film en imatge real. El film, titulat Dora l’exploradora, estarà protagonitzat per Isabela Moner, recentment vista a l’últim film de Transformers i que en breus apareixerà al costat de Benicio del Toro a Sicario.

En el film, la protagonista apareixerà acompanyada del seu cosí Diego i del seu inseparable amic, el mico Botes. Moner afirmava, “per mi és tot un honor haver estat escollida per donar vida a la Dora. Estic emocionada perquè vaig créixer veient la sèrie i, per a mi, especialment en la meva condició de llatinoamericana, Dora va ser un exemple meravellós, és forta, aventurera i molt divertida”.

Durant 174 episodis Dora l’exploradora va viure un grapat d’aventures en un món de fantasia amb l’ajuda d’una motxilla que parlava, un mapa antropomòrfic i el seu mico. La pel·lícula presentarà una versió adolescent del personatge que es mudarà a la ciutat on viurà amb el seu cosí Diego i en Botes. El film ja s’ha acabat de rodar i ja s’ha anunciat el títol: Dora and the Lost City of Gold.

El cineasta Michael Bay ha actuat i actua de productor del projecte, mentre que de la direcció ha recaigut sobre James Bobin, amb un guió de Nick Stoller i Danielle Sanchez-Witzel. El president de Paramount Players, Brian Robbins, explicava, “la Dora porta molts anys sent una valenta i aclamada heroïna de la televisió d’animació, i de la mateixa manera que la Dora, Isabela té una increïble fortalesa d’esperit i és una defensora dels valors positius”. A part de Moner, també s’uneixen Eugenio Derbez, Michael Peña, Eva Longoria, Adriana Barraza, Temuera Morrison, Jeffrey Wahlberg, Nicholas Coombe, Madeleine Madden y Danny Trejo.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

  • Avatar

    Filibuster

    30 d'Agost de 2019 #1 Author

    No té res a veure amb Dora la exploradora, i l’humor és de Scooby Doo Lol. L’estil és molt nickelodeon, això sí que no es pot negar.

    Respon

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*