Ewan McGregor tornarà a ser Obi-Wan en una sèrie Ewan McGregor tornarà a ser Obi-Wan en una sèrie
La sèrie es podrà veure a Disney + en una data encara per confirmar Ewan McGregor tornarà a ser Obi-Wan en una sèrie

La saga d’Star Wars, tot i fer dècades que es va donar a conèixer, sembla que ara està més viva que mai, gràcies a la nova trilogia i els spin off que la companyia Disney va creant. Actualment està en marxa la campanya de promoció de The Rise of Skywalker i entre mig de tot això s’ha anunciat la realització d’una sèrie centrada en la figura de l’Obi-Wan Kenobi que es podrà veure a partir del 12 e novembre a Disney+.

Aquest projecte es troba encara en les primeres etapes però el propi McGregor ha afirmat que serà una realitat a la D23 Expo, un esdeveniment bianual de fans de Disney que s’ha celebrat aquest agost a California. Fent un repàs, Obi-Wan Kenobi, també conegut com a Ben Kenobi, és un cavaller Jedi i mestre d’Anakin i Luke Skywalker. Va ser una figura clau a les Guerres Clon on quasi s’acaba amb els Jedi i que van suposar la caiguda de la República Galàctica. Més tard va tenir un paper central en la lluita de l’Aliança Rebel contra el posterior Imperi Galàctic. El personatge va ser interpretat per Alec Guinness a la trilogia original mentre que l’actor Ewan McGregor va interpretar el Jedi a les tres entregues de la trilogia preqüela, la qual va ser dirigida per George Lucas. L’actor feia anys que havia dit que li encantaria tornar a empunyar l’espasa làser si li ho demanaven formalment.

De moment no sabem res sobre argument, durada i altres detalls de la sèrie més enllà que l’actor escocès reprendrà el paper que ja va interpretar a la trilogia dirigida per George Lucas entre 1999 i 2005. No és difícil imaginar que tot plegat ens explicarà què passa amb el personatge entre l’auge de Darth Vader i l’Imperi i els fets de l’Episodi IV, o dit d’una altra manera el primer film d’Star Wars de 1977.

Com dèiem encara tardarem a veure aquest projecte a la TV però mentrestant Disney ha aprofitat per fer públic el primer tràiler de la que serà la primera sèrie del nou univers Star Wars que prepara per la TV: The Mandalorian. Aquí el teniu…

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*