today-is-a-good-day

Un infern sota l’aigua en forma de cocodril

- Advertisement -

Estem en ple estiu amb l’olor de terrasses, però també de cercar llocs amb aire condicionat per sobreviure a les altes temperatures. Una bona opció d’esbarjo són les sales de cinema, que en aquesta època s’omplen de blockbusters oferint sessions molt distretes i carregades de grans dosis d’acció. Un dels grans protagonistes del cinema estival són els taurons, tal com varem comentar l’any passat, però enguany els encarregats de transmetre el terror aquàtic són els cocodrils.

- Advertisement -

La primera arriba de la mà del cineasta Alexandre Aja (The Hills Have Eyes Horns) i del productor Sam Raimi (Evil Dead Darkman) sota el títol Crawl (Infern sota l’aigua). El film de terror amb moltes dosis de suspens es podrà gaudir als cinemes a partir del proper 23 d’agost. Està protagonitzada per Kaya Scodelario (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales o The Maze Runner) i Barry Pepper (The Lone Ranger o True Grit).

- Advertisement -

A la cinta veurem què passa quan un enorme huracà arriba a un poble de Florida i la Haley (Kaya Scodelario) ignora les ordres d’evacuació per trobar al seu pare desaparegut (Barry Pepper). Després trobar-lo greument ferit a l’entresòl de casa, els dos queden atrapats per la inundació que cobreix ràpidament el terreny. Pràcticament sense temps per escapar de la tempesta que creix, la Haley i el seu pare descobreixen que la pujada del nivell de l’aigua és el menor dels seus problemes… 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents