Ocellets i porquets, aliats a ‘Angry Birds 2’ Ocellets i porquets, aliats a ‘Angry Birds 2’
La seqüela està prevista que arribi a les pantalles el proper 16 d'agost Ocellets i porquets, aliats a ‘Angry Birds 2’

Al 2016 va arribar als cinemes l’adaptació de la famosa saga de videojocs pel mòbil de Rovio, protagonitzada per uns ocells que són disparats amb una mena de catapultes per atacar a grups de porcs. El gran èxit que va tenir va donar llum verda per a què Columbia Pictures juntament amb Rovio Animation comencés a preparar la continuació. Segurament el fet que el film aconseguís més de 350 milions a la taquilla amb un pressupost de 73 milions hi té alguna cosa a veure… Ara bé, també es pretén recuperar la fama, ja que durant els darrers anys hi ha hagut una davallada als mercats de valors des que va sortir a borsa.

La seqüela d’Angry Birds (que també podràs veure als cinemes en català) està co-dirigida per Thurop Van Orman (sèries Flapjack o Home) i John Rice (sèrie Rick & Morty o The Happy Elf), mentre que l’elenc està encapçalat, de nou, per Jason Sudeikis, Josh Gad, Bill Hader, Danny McBride i Peter Dinklage, que repetiran amb els mateixos papers que a l’anterior film. A ells s’hi sumen Leslie Jones, Rachel Bloom, Awkwafina, Sterling K. Brown, Eugenio Derbez, Lil Rel Howey, Dove Cameron i Zach Woods. Tot i que el fitxatge més sonat ha estat el de Nicki Minaj; tot i així, per ara es desconeix el paper que interpretarà la cantant de rap i tampoc se sap si posarà veu a la banda sonora del film.

L’estrena de la nova entrega coincideix amb el desè aniversari del videojoc. Arriba a les nostres pantalles de cine el 16 d’agost. La companyia Sony espera repetir les xifres de la primera entrega. En aquesta ocasió els ocells rondinaires i els porcs verds porten la seva rivalitat a un nivell nou. Una nova amenaça posa en perill casa seva. Per això, ocells i porcs faran una aliança, forjaran una treva inestable i intentaran formar un gran equip amb la intenció de salvar la seva llar!

L’anterior història es va desenvolupar en una illa habitada per ocells feliços, però que no poden volar. En aquest paradís, Red, un ocell molt malcarat, Chuck, el més ràpid i Bomb, el més volàtil, mai han acabat d’encaixar. De cop i volta, hi apareixen un misteriosos porcs verds i seran aquest grup de marginats els que descobreixen la trama dels estranys invasors. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*