Will Smith contra Will Smith: ‘Gemini Man’ Will Smith contra Will Smith: ‘Gemini Man’
Ang Lee dirigeix aquest thriller de ciència ficció que s'estrenarà a l'octubre del 2019 Will Smith contra Will Smith: ‘Gemini Man’

Cara a cara amb ell mateix… Així veurem Will Smith a Gemini man. un thriller de ciència ficció que dirigeix el taiwanès Ang Lee. El film se centra en un assassí d’elit que decideix retirar-se, ja que creu que és massa gran per a la feina. Però això no serà tan senzill, ja que haurà d’enfrontar-se a un jove pistoler que, misteriosament, és capaç d’endevinar tots els seus moviments. Ara bé, descobreix que el seu enemic pot predir-los perquè és un clon d’ell mateix però tres dècades més jove. Ja podem veure el tràiler i fer-nos una idea de com anirà la cosa…

La premissa és molt semblant a la de la pel·lícula Looper (2012), on Joseph Gordon-Levitt havia d’eliminar Bruce Willis, és a dir, a sí mateix viatjant al futur. Per no buscar un doble, el mateix Will Smith (Men in Black o I Am Legend) realitzarà un doble paper i serà rejovenit digitalment per crear aquest peculiar duel. Marvel va fer una cosa similar amb Michael Douglas, Robert Downey Jr. o Kurt Russell als seus recents films. Ang Lee explica en un comunicat que “aquesta història no podria haver estat narrada al cinema tal com el coneixem. No obstant això, gràcies a la increïble nova tecnologia digital, no només podem veure finalment Will Smith en la seva joventut i en la seva maduresa, actuant simultàniament a la pantalla, sinó que també podem gaudir de la història d’una manera profundament absorbent. He tingut la gran sort de poder experimentar i provar els límits del que el nou cinema digital pot oferir-nos. No menys afortunada ha estat la possibilitat de rodar amb dos Will Smith, un atractivament sofisticat, un altre d’exuberant honestedat.

“Els desafiaments emocionals i físics que he hagut de superar per rodar aquesta pel·lícula han estat els més exigents de tota la meva carrera”, explica Will Smith. “No és únicament una pel·lícula d’acció, sinó una exploració del que una versió jove d’un mateix pot ensenyar en última instància a un jo més gran. Tinc cinquanta anys, i la paradoxa de convertir-me en un jove de 23 anys en aquesta pel·lícula és que jo, quan tenia 23 anys, no hauria estat preparat per a aquesta experiència, o per assumir aquest paper. Smith defineix el film i les aptituds del director com “una habilitat cinematogràfica gairebé màgica, com mai abans es havia vist, uns personatges complexos, amb els quals s’estableix una connexió i una acció d’un nivell inigualable. “

A l’elenc també s’hi podrà veure a Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen i Benedict Wong, mentre que el guió el signen el grup de 6 guionistes format per Andrew Niccol, David Benioff, Jonathan Hensleigh, Darren Lemke, Stephen J. Rivele i Christopher Wilkinson. Arribarà a les pantalles fins al 4 d’octubre del 2019.  Cal recordar que el cineasta va guanyar 2 Oscars per la direcció de Brokeback Mountain i Life of Pi, a més de triomfar als mateixos premis amb Crouching Tiger, Hidden Dragon, coronada com la millor pel·lícula de parla no anglesa al 2001. Ara bé, el seu darrer treball va ser un fracàs absolut: Billy Lynn.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*