La nova sàtira de Netflix La nova sàtira de Netflix
"The Politician" és la nova sèrie de Ryan Murphy a Netflix La nova sàtira de Netflix

The Politician de Ryan Murphy és una comèdia satírica que proposa una mirada sobre el que realment es necessita per arribar a ser algú en el món de la política.

La sèrie seguirà la història de Payton Hobart, un estudiant adinerat de Santa Bàrbara que sap des dels set anys que serà president dels Estats Units d’Amèrica. Però abans haurà d’apendre a utilitzar el panorama polític més dur de tots: l’institut de secundària de Saint Sebastian. Per aconseguir ser elegit President del Consell d’Estudiants i assegurar-se un lloc a Harvard i continuar així el seu camí cap a l’éxit, Payton s’haurà de convertir en un dels estudiants més despiatats sense sacrificar la seva moralitat i la seva imatge.

La sèrie està protagonitzada per Ben Platt, Gwyneth Paltrow, Jessica Lange, Zoey Deutch, Lucy Boynton, Laura Dreyfuss, Rahne Jones, Theo Germaine, Julia Schlaepfer i Bob Balaban, i està  escrita per Ryan Murphy, Brad FalchukIan Brennan. La sèrie té prevista l’estrena el 27 de setembre a la plataforma Netflix.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*