today-is-a-good-day

El matrimoni Hemsworth es trenca

- Advertisement -

Sort que us he posat la foto de portada, oi? Ja us pensàveu que la Pataky i en Chris Hemsworth, altrament conegut com a Thor, s’havien separat… Molts de vosaltres ja us estàveu emocionant imaginant una nit de passió amb l’un o l’altra. Doncs no. Els que s’han separat després de 9 anys d’anades i vingudes i 8 mesos després d’haver-se casat han estat en Liam Hemsworth (el germà petit del clan Hemsworth) i la Miley Cyrus.

La notícia de la separació arribava gairebé immediatament després i com a reacció a la publicació d’unes fotografies en què la Miley Cyrus apareixia petonejant-se amb la blogger Kaitlynn Carter. No és un secret que la cantant ha tingut relacions amb dones i que li atrauen sexualment persones del seu mateix sexe, però ningú no s’esperava aquesta notícia després de casar-se i formalitzar la seva relació amb en Liam pels volts de Nadal. Per acabar-ho d’adobar, fa poc va comentar en una entrevista per a la revista Elle que no encaixava amb el típic estereotip d’esposa tradicional. Sembla que la parella ha intentat fer que el matrimoni funcionés i que ha estat un esforç de mesos, però finalment no han estat al mateix nivell de compromís i la relació ha acabat de la pitjor manera.

- Advertisement -

- Advertisement -

Pel que fa a Kaitlynn Carter, si és la primera vegada que sentiu aquest nom, aquesta blogger va saltar a la palestra gràcies a la seva relació amb Brody Jenner, el germà de Kendall i Kylie Jenner. Als seus 30 anys, la jove és una de les influencers més reconegudes i compta amb més de 850.000 seguidors a Instagram. Al seu blog escriu sobre moda, bellesa i viatges i té una botiga en línia anomenada Foray Collective. Es va casar amb Brody Jenner el juny del 2018, i es van separar el passat 4 d’agost. Una setmana després de la ruptura sembla ser que la Kaitlynn ofegava les penes amb la Miley, una notícia que tampoc deu haver agradat al jove Jenner.

En Liam, enamorat “fins a les tranques” de la Miley no ha volgut fer comentaris a la premsa i no s’ha pronunciat. Pel que se sap, s’ha refugiat de la pressió dels mitjans i dels comentaris a Austràlia, el seu país natal, i s’està a casa del seu germà Chris per refer-se del cop.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents