today-is-a-good-day

‘Ad Astra’: Brad Pitt viatja als límits del Sistema Solar

- Advertisement -

Després de grans èxits de taquilla com van ser Gravity (2013), Interstellar (2014) o The Martian (2015), enguany ens arriba una nova aventura espacial. A més de tornar a l’espai resulta que també hi tindrem una altra estrella del cinema fent el rol principal, ni més ni menys que Brad Pitt. Amb motiu del 50è aniversari de l’arrivada de l’home a la lluna s’ens presenta Ad Astra.

El film està dirigit per James Gray (The lost city of Z, 2016) i narrarà una història de suspens i ciència-ficció en què un enginyer anomenat Roy McBride (Pitt), amb un cert grau d’autisme, emprèn un viatge a través del Sistema Solar per intentar trobar el seu pare, qui el va abandonar 20 anys abans per emprendre una missió a Neptú. L’objectiu és descobrir què va passar amb aquella missió i localitzar la nau amb què viatjava la primera tripulació.

- Advertisement -

El guió ha estat escrit i ideat per Ethan Gross (Klepto, 2003) i el mateix director del film. I a Brad Pitt s’hi uneixen també Tommy Lee Jones, Ruth Negga, Liv Tyler, Donald Sutherland o Jamie Kennedy. Un altre detall interessant és que l’encarregat de la fotografia serà Hoyte van Hoytema, qui ja es va encarregar d’aquesta tasca a Interestellar, així que gairebé ja podríem afirmar que hi té la mà trencada en això de l’espai.

- Advertisement -

Tot i que estava previst que s’estrenés a principis d’any hi ha hagut alguns problemes amb la postproducció i aquesta data s’ha hagut d’anar endarrerint. Sembla, però que finalment el producte està acabat i ens arribarà a les sales el proper 20 de setembre. Mentrestant, i per anar fent una mica de boca, us deixem el tràiler.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents