L’art serièfil del pixel L’art serièfil del pixel
L'artista Gustavo Viselner retrata les sèries més populars amb un tècnica molt especial L’art serièfil del pixel

A la seva pàgina de Tumblr es defineix com a Game artist, illustrator and animator. L’artista israelià Gustavo Viselner s’ha fet un lloc a la xarxa gràcies a les seves il·lustracions cinèfiles i serièfiles. El seu perfil d’Instagram ja suma més de 30.000 seguidors. La seva obra, però, té una particularitat. Ara que estan tan de moda els 80 ell treballa amb els pixels que tan de joc van donar als Arcade o les primeres videoconsoles. Viselner és un gran cinèfil i ha retratat diversos moments de la història del cine amb la seva tècnica però avui ens fixarem en el seu art serièfil. Reconeixes totes aquestes sèries?

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Gustavo Viselner

Us ha agradat? Doncs un últim gif per acabar!

I un bonus en forma de making of per saber com es crear aquest art.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*