Les macotes tornen amb noves aventures Les macotes tornen amb noves aventures
El 9 d'agost arriba al cine la seqüela de l'èxit més animal de l'animació recent Les macotes tornen amb noves aventures

La primera entrega de The Secret Life of Pets (Mascotes) va estrenar-se al 2016 amb un èxit rotund a taquilla, ja que va recaptar 875 milions de dòlars a tot el món. Després de 3 anys l’estudi responsable de la saga Gru i Minions arriba una seqüela on les mascotes d’Illumination Entertaintment s’hauran d’enfrontar al seu pitjor malson: el veterinari. Igual que la primera part Mascotes 2 també es podrà gaudir als cinemes en llengua catalana

El film compta amb Chris Renaud com a director, el qual ja té molta experiència en la companyia després d’haver dirigit l’anterior entrega i, a més, encarregar-se de les dues pel·lícules de Despicable Me i The Lorax. Mentre que el guió recau sobre Ken Daurio, Brian Lynch i Cinco Paul i Universal Pictures s’encarrega de les tasques de producció. Sobre l’argument sabem que en Max estima la seva propietària, la Katie. Viuen en un edifici de Manhattan i són feliços. Però un dia, descobrirà la realitat crua… el duran per primer cop al veterinari!

El proper 9 d’agost del 2019 ja es podrà gaudir d’aquesta nova aventura dels animals de companyia més graciosos de l’animació. A continuació, podem veure el tràiler final que ha fet públic Universal. Veureu que com la primera part ens promet humor, diversió i aventures.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*