Albert Pintó comença el rodatge del film de terror: ‘Malasaña 32’ Albert Pintó comença el rodatge del film de terror: ‘Malasaña 32’
El cineasta català s'inspira en fets reals del Madrid dels anys 70 Albert Pintó comença el rodatge del film de terror: ‘Malasaña 32’

Recentment, ha donat el tret de sortida el rodatge del film Malasaña 32, dirigit pel cineasta català Albert Pintó, co-director juntament amb Caye Casas de Matar a Dios i curtmetratge RIP, dues produccions que arrasen per allà on passen. La pel·lícula està basada en fets reals ambientats a l’icònic barri madrileny dels anys 70.

La història se centra en Manolo i Candela que s’acaben d’instal·lar al barri madrileny de Malasaña amb els seus tres fills i l’avi Fermín. Deixen enrere la vida al poble buscant la prosperitat que sembla oferir la capital d’un país que es troba en plena transició. Però hi ha quelcom que la família Olmedo no sap: a la casa que han comprat, no hi estan sols

Per a la realització del guió, s’han agafat com a base diverses històries que giren entorn la famosa casa maleïda del barri de Malasaña. La primera data del 1945 i que va ser testimoni de com uns lladres van assassinar el camiser que vivia al primer pis. La segona és del 1962 i se centra en un assassinat múltiple que va cometre un sastre, pare de família, el qual va acabar amb la vida dels seus cinc fills i amb la seva dona per a després suïcidar-se. Segons diuen unes veus, el van incitar a realitzar aquesta atrocitat. La darrera seria només dos anys després, una mare va matar el seu nadó i el va amagar en un calaix de l’armari.

L’elenc està encapçalat per Begoña Vargas, Javier Botet, Iván Marcos, María Ballesteros i Sergio Castellanos, entre d’altres. Compta amb un guió escrit per Ramón Campos, Gema R. Neira, Salvador S. Molina i David Orea. Mentre que la producció recau sobre Mr. Fields and Friends, Atresmedia Cine, Warner Bros. Entertainment España, Bambú Producciones i Malasaña Movie AIE. 

Ramón Campos també exerceix com a productor i ha reconegut estar molt entusiasmat amb el projecte: “Estem feliços d’iniciar el rodatge de Malasaña 32, una pel·lícula de terror inspirada en fets reals que van succeir a Madrid als anys 70. Estem segurs que a tots els fans del gènere els agradarà aquesta història dirigida per Albert Pintó, un dels joves directors amb més talent del nostre país. A més, hi participen David Martí i Montse Ribé, artífexs dels efectes especials de films com El orfanato o Mamá.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*