‘Top Gun’ torna amb Maverick ‘Top Gun’ torna amb Maverick
L'estrena està prevista pel 2020 ‘Top Gun’ torna amb Maverick

La idea de produir i realitzar una segona part de Top Gun, ja fa anys que circula per Hollywood però sempre havia acabat en un carrer sense sortida. La mort de Tony Scott, el director del film, feia disminuir les possibilitats de tirar endavant el projecte però finalment, la seqüela aèria protagonitzada per Tom Cruise i Val Kilmer serà una realitat i portarà per nom Top Gun: Maverick.

El rodatge ja va començar fa més d’un any, i l’estrena ja estava prevista per enguany. No obstant això hi ha hagut complicacions que han fet que l’estrena s’endarrereixi un any sencer. Així doncs, haurem d’esperar fins al juny del 2020. Ara bé, tal com dèiem tornarem a comptar amb el duet protagonista. Jerry Bruckheimer, productor del film feia temps que anava rere Cruise per convèncer-lo que aparegués de nou, interpretant Pete ‘Maverick’ Mitchell, el jove aprenent de pilot de la Marina dels Estats Units. En aquesta ocasió però, Maverick apareixerà convertit en instructor de vol i haurà d’adaptar-se en un moment en el qual la tecnologia s’ha apoderat de l’aviació i en el qual els drons es piloten sols i a distància. Aquesta és la primera imatge que s’ha fet pública en què hi veiem l’actor Tom Cruise .

Durant la promoció de la nova versió de La Mòmia, Tom Cruise va concedir una entrevista a Acces Hollywood, en la qual va parlar de Top Gun 2. Segons explicava, el to i l’estètica de la pel·lícula serà el mateix i “la necessitat per a la velocitat” tornarà. L’encarregat del guió serà Justin Marks i la direcció recau sobre Joseph Kosinski, que ja ha treballat amb Tom Cruise anteriorment en el film futurista Oblivion.

Una gran part de l’èxit de la primera pel·lícula va ser la famosa banda sonora. El compositor alemany Harold Faltermeyer tornarà estar-ne al capdavant en aquesta continaució de la història. Però per anar fent boca us deixem el tràiler:

 

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*