today-is-a-good-day

L’origen del les princeses de gel a ‘Frozen 2’

- Advertisement -

El film Frozen es va estrenar l’any 2013 i de seguida va esdevenir un èxit tant per a la crítica com per al públic. Van sorgir fans de totes les edats que encara gaudeixen amb les  cançons, tal com va succeir amb el single oscaritzat Let It Go que molt abans ja era un fenomen cultural. Era d’esperar que tard o d’hora arribés una seqüela centrada en les germanes Elsa i Anna, tot i que per part de Disney van trigar un cert temps a anunciar-la i posar-la en marxa. Ara ja podem posar el compte enrere en marxa perquè el film s’estrena el 22 de novembre amb vistes a posar la nota de gel al Nadal 2019 i la podem veure també en català. 

- Advertisement -

Al film veurem les dues germanes amb noves i fresques aventures i amb els secundaris que tan especial van fer la primera part. I pel que sembla aquesta seqüela tindrà dos ingredients crucials: els orígens dels poders de l’Elsa i el vincle entre les germanes (i els seus amics). El film arribarà abans del Nadal per no entrar en competició directe amb l’Episodi IX d’Star Wars (també de Disney).  

- Advertisement -

La direcció recau en les mans dels cineastes Chris Buck i Jennifer Lee, la qual també s’encarrega del guió. Ambdós van treballar en el curtmetratge seqüela Frozen Fever (2015) del qual es va estrenar juntament amb Cinderella de Kenneth Branagh. Al 2017 juntament amb Coco va arribar un altre curtmetratge spin-off centrat en el personatge de l’Olaf i sota el títol Olaf’s Frozen Adventure, el qual va rebre crítiques força negatives per la llarga durada i el poc contingut narratiu.

frozen 2 trailer

A hores d’ara, Frozen segueix sent el film animat de més èxit fins al moment, ja que va recaptar més de 1.200 milions de dòlars a tot el món amb un pressupost inicial de 150 milions de dòlars. També va guanyar dos Oscars com a millor pel·lícula d’animació i el de millor cançó original. La seqüela comptarà amb les veus originals d’Idina Menzel com a Elsa, Kristen Bell com a Anna, Jonathan Groff será Kristoff i Josh Gad al paper del ninot de neu Olaf. Pels curiosos s’ha ubicat geogràficament a Noruega, Finlàndia i Islàndia. No tenim cap dubte que la Frozenmania tornarà amb més força que mai aquestes festes i que veurem molts nens i nenes disfressats dels personatges del film per Carnaval. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents