today-is-a-good-day

Els ‘Watchmen’ tornen a la vida a HBO

- Advertisement -

Entre 1986 i 1987 es va publicar una sèrie limitada de còmics sota el títol Watchmen, creats per Dave Gibbson i Alan Moore i publicats per DC Comics que van enganxar a tota una generació. Actualment una de les plataformes sota demanda més populars del moment i, un dels directors més reconeguts de la indústria han unit forces per adaptar el còmic per a la petita pantalla. Estem parlant d’HBO i Damon Lindelof, creador de sèries com Lost o The leftlovers. La darrera Comic-Con ja va presentar el projecte que ara s’ha estrenat a la plataforma en línia.

- Advertisement -

L’any 2009 Zack Snyder ja va fer la seva pròpia versió pel cinema però no va acabar de convèncer ni el públic ni la crítica. Ara és el torn de Lindelof que explicava en una entrevista que “la raó per la qual faré això és perquè són temps estranys i necessitem sèries perilloses” i afegia “el que creiem dels superherois està malament”. Segons el director, tot i ser un fanàtic d’aquest tipus de personatges, “no hauríem de confiar en persones que utilitzen màscares. Si amaguen la seva identitat, significa que no planegen res de bo”. Una altra de les novetats és que la sèrie no és una adaptació de la història del còmic sinó més aviat una continuació ambientada a l’actualitat.

- Advertisement -

Una altra de les sorpreses és l’elenc que dona vida als protagonistes: Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons seran alguns dels actors de la sèrie i estan acompanyats per Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard Dylan Schombing, Adelynn Spoon, Jacob Ming-Trent o Sara Vickers, entre d’altres. La ficció es va estrenar el passat 21 d’octubre, i cada dilluns se’n pot veure un nou episodi, però ja avancem que la crítica, de forma força unànima, l’està deixant molt bé.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents