Els ‘Watchmen’ tornen a la vida a HBO Els ‘Watchmen’ tornen a la vida a HBO
Està previst que la sèrie d'HBO s'estreni la propera tardor Els ‘Watchmen’ tornen a la vida a HBO

Entre 1986 i 1987 es va publicar una sèrie limitada de còmics sota el títol Watchmen, creats per Dave Gibbson i Alan Moore i publicats per DC Comics que van enganxar a tota una generació. Actualment una de les plataformes sota demanda més populars del moment i, un dels directors més reconeguts de la indústria uniran forces per adaptar el còmic per a la petita pantalla. Estem parlant d’HBO i Damon Lindelof, creador de sèries com Lost o The leftlovers. La darrera Comic-Con ens ha deixat tot de novetats sobre el tema, i fins i tot el tràiler.

Watchmen HBO

L’any 2009 Zack Snyder ja va fer la seva pròpia versió pel cinema però no va acabar de convèncer ni el públic ni la crítica. Ara és el torn de Lindelof que explicava en una entrevista que “la raó per la qual faré això és perquè són temps estranys i necessitem sèries perilloses” i afegia “el que creiem dels superherois està malament”. Segons el director, tot i ser un fanàtic d’aquest tipus de personatges, “no hauríem de confiar en persones que utilitzen màscares. Si amaguen la seva identitat, significa que no planegen res de bo”. Una altra de les novetats és que la sèrie no serà una adaptació de la història del còmic sinó més aviat una continuació ambientada a l’actualitat.

Una altra de les sorpreses és l’elenc que donarà vida als protagonistes. Ja s’ha fet públic que Regina King, Don Johnson, Jeremy Irons seran alguns dels actors de la sèrie i estaran acompanyats per Jean Smart, Tim Blake Nelson, Louis Gossett Jr., Adelaide Clemens, Andrew Howard Dylan Schombing, Adelynn Spoon, Jacob Ming-Trent o Sara Vickers, entre d’altres. S’espera que la ficció s’estreni la propera tardor, tot i que encara no s’ha confirmat una data exacte. No obstant això, HBO ja ens ofereix el primer tràiler. Un vídeo de 3 minuts que ha deixat tots els fans dels superherois amb la mandíbula desencaixada.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*