Primer tràiler del thriller ‘Ventajas de viajar en tren’ Primer tràiler del thriller ‘Ventajas de viajar en tren’
El film es presentarà a la Secció Oficial del Festival de Sitges Primer tràiler del thriller ‘Ventajas de viajar en tren’

Ventajas de viajar en tren és l’opera prima d’Aritz Moreno i està protagonitzada per Luis Tosar, Pilar Castro, Ernesto Alterio, Quim Gutiérrez, Belén Cuesta i Macarena García.

Darrere el fil conductor d’un thriller conspiranoic s’hi amagua una comèdia negra, un drama i fins i tot una història d’amor. Javier Gullón, responsable del guió d’Enemy de Denis Villeneuve, ha estat l’encarregat d’adaptar aquesta obra homònima d’Antonio Orejudo, un fenòmen editorial que s’ha convertit en una novel·la de culte. Per el director Aritz Moreno, “aquesta pel·lícula és molt important perqué a més del seu debut significa fer realitat un somni que és portar a la gran pantalla una de les seves novel·les preferides.Ventajas de viajar en tren és una bogeria de pel·lícula amb un guió i una proposta visual molt originals i aixó ha suposat un resultat creatiu constant”, afirma el director.

La història de la pel·lícula gira al voltant de la protagonista Helga Pato que acaba d’internar el seu marit en un psiquiàtric. Durant el viatge de tornada amb tren un desconegut es presenta com a Àngel Sanagustín, psiquiatra que treballa investigant trastorns de la personalitat a través dels escrits dels pacients. És llavors quan li explica la història d’un malalt paranoic molt perillós, obsessionat amb les escombraries. Un deliri sòrdid i fascinant ple d’obsessions, perversions, sarcasme i demència.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*