‘Altered Carbon’ torna amb nous cossos i nous casos ‘Altered Carbon’ torna amb nous cossos i nous casos
La 2a temporada estarà encapçalada per l'actor Anthony Mackie ‘Altered Carbon’ torna amb nous cossos i nous casos

Netflix és una màquina de produir que no satura mai. Si un dels seus productes té èxit de seguida s’encarregarà de desenvolupar una nova temporada. Aquest és el cas de la sèrie Altered Carbon, la qual va guanyar ràpidament molt seguidors que es van quedar amb ganes d’una segona part. Ara bé, el seu creador va donar-los una alegria quan va anunciar que la ficció comptarà amb 5 temporades.

Es desenvolupa a meitat del segle XXV, una època on les persones ja no moren tècnicament, sinó que les seves ments i consciències són transferides d’un cos a un altre. Es tracta de l’adaptació de la novel·la de Richard Morgan que se centra en la història de Takeshi Kovacs, un detectiu que es troba embolicat en una enorme conspiració, 500 anys al futur i enmig d’un món cyberpunk.

Després d’un any d’espera, s’han desvetllat les primeres novetats la més rellevant és que el protagonista Kovacs tornarà a canviar de funda en aquesta nova temporada i serà interpretat per l’actor Anthony Mackie, conegut per interpretar al superheroi Falcon a l’univers cinematogràfic de Marvel, el qual substituirà Joel Kinnaman. A ell s’hi uneixen els actors Simone Missick, Dina Shihabi, Torben Liebrecht, James Saito, Renée Elise Goldsberry i Chris Conner. Alguns d’ells, com Conner o Goldsberry, ja van formar part de l’elenc de la primera temporada d’Altered Carbon.

La sèrie thriller d’acció i suspens va arribar el 2018 a la plataforma i durant 10 capítols de 60 minuts de durada va seguir la història d’un mercenari que va morir de forma violenta, però que és introduït en un nou “esclau” (humans que es venen com a recanvis de cossos) per complir amb l’objectiu de resoldre el misteri de l’assassinat de l’home més ric del món.

Per ara, com veieu, es pot gaudir d’un primer teaser tràiler que ha presentat Netflix, malgrat que es desconeix la sinopsis dels nous capítols, el que es va confirmar és que mai es produiria una preqüela, ja que perdria l’essència original. Per altra banda, existeixen dues novel·les que podrien ser adaptades a la història de Kovacs a la televisió: Broken Angels i Woken Furies. Encara no hi ha una data d’estrena oficial, però es preveu que arribi a finals de desembre del 2019 o principis del 2020. 

 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*