‘Zombieland 2’: els morts sí poden morir ‘Zombieland 2’: els morts sí poden morir
El film arribarà a la gran pantalla el pròxim l'11 d’octubre ‘Zombieland 2’: els morts sí poden morir

Fa deu anys s’estrenava el film Bienvendios a Zombieland, una comèdia protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin, en la qual aquest pintoresc grup havia d’enfrontar-se a una societat convertida en zombis. Ha hagut de passar molt de temps però finalment s’ha anunciat que l’11 d’octubre del 2019 arribarà a la gran pantalla la segona part d’aquesta divertida història. Sota el títol Zombieland 2: Double Tap, el film comptarà de nou amb el quartet protagonista. I ja podem veure el primer tràiler!!

Aquesta tardor podrem descobrir què ha passat amb Tallahassee i la seva particular “família”, un any després dels fets transcorreguts durant el primer film. Segons la sinopsi veurem com “a través del caos còmic que s’expandeix des de la Casa Blanca i a través de l’interior, els caçadors de zombis hauran d’enfrontar-se a molts nous tipus de zombis que han evolucionat des de la primera pel·lícula, així com a alguns nous supervivents humans. Però sobretot, hauran d’enfrontar-se als problemes de creixement de la seva pròpia família sarcàstica i improvisada”.

zombieland 2

En aquesta ocasió, Ruben Fleischer (Venom) tornarà a estar al capdavant del projecte i, també repeteixen amb el guió Paul Wernick i Rhett Reese (Deadpool). Sony va presentar el projecte aprofitant la celebració de la Comic-Con. Per la seva banda, el president de Columbia Pictures, Sanford Panithc deia en un comunicat: “Aquest és un d’aquells projectes que els fans volien que passés durant molt de temps i, especialment Emma, Woody, Jesse i Abigail. Ells són alguns dels actors més sol·licitats i crec que estan fent aquesta pel·lícula perquè estimen els personatges” i afegia, “estem encantats que Ruben estigui disposat a tornar a dirigir la continuació, ja que, el seu treball a Venom ha estat realment increïble”.

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*