‘Zombieland 2’: els morts poden rematar-se

- Advertisement -

Fa deu anys s’estrenava el film Bienvendios a Zombieland, una comèdia protagonitzada per Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin, en la qual aquest pintoresc grup havia d’enfrontar-se a una societat convertida en zombis. Ha hagut de passar molt de temps però finalment s’ha anunciat que l’11 d’octubre del 2019 arribarà a la gran pantalla la segona part d’aquesta divertida història. Sota el títol Zombieland 2: Double Tap, el film comptarà de nou amb el quartet protagonista. I ja podem veure el primer tràiler!!

- Advertisement -

Aquest divendres 18 d’octubre podrem descobrir què ha passat amb Tallahassee i la seva particular “família”, un any després dels fets transcorreguts durant el primer film. Segons la sinopsi veurem com “a través del caos còmic que s’expandeix des de la Casa Blanca i a través de l’interior, els caçadors de zombis hauran d’enfrontar-se a molts nous tipus de zombis que han evolucionat des de la primera pel·lícula, així com a alguns nous supervivents humans. Però sobretot, hauran d’enfrontar-se als problemes de creixement de la seva pròpia família sarcàstica i improvisada”.

- Advertisement -

zombieland 2

En aquesta ocasió, Ruben Fleischer (Venom) tornarà a estar al capdavant del projecte i, també repeteixen amb el guió Paul Wernick i Rhett Reese (Deadpool). Sony va presentar el projecte aprofitant la celebració de la Comic-Con. Per la seva banda, el president de Columbia Pictures, Sanford Panithc deia en un comunicat: “Aquest és un d’aquells projectes que els fans volien que passés durant molt de temps i, especialment Emma, Woody, Jesse i Abigail. Ells són alguns dels actors més sol·licitats i crec que estan fent aquesta pel·lícula perquè estimen els personatges” i afegia, “estem encantats que Ruben estigui disposat a tornar a dirigir la continuació, ja que, el seu treball a Venom ha estat realment increïble”.

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents