Final inesperat a ‘Com si fos ahir’ Final inesperat a ‘Com si fos ahir’
La 2a temporada s'acomiada amb 241.000 espectadors de mitjana i sent el més vist a TV3 a la carta Final inesperat a ‘Com si fos ahir’

Diumenge, després del Telenotícies vespre, TV3 tancarà la segona temporada de “Com si fos ahir”, la sèrie diària que omple la sobretaula des del setembre de 2017. En aquest especial d’una hora, el capítol número 424, es descobriran, per exemple, els secrets del Mateu i altres incògnites que fa temps que s’arrosseguen, com ara si l’Andreu i la Pili tornaran a ser parella, o si continuarà l’amistat de la Gemma i la Sílvia, ara que passa per uns moments delicats.

Així doncs es tancarà la temporada amb un retrobament dissortat i inesperat, que va canviar la vida de nou companys d’institut, però que ara, dos anys més tard, ha deixat ben clar que els llaços que es creen de petit romanen latents a l’espera que el destí els desperti. El final de temporada arriba amb uns quants fronts oberts: l’Andreu, per fugir de la Pili, se’n va demà al Senegal i no ho ha dit a ningú, però en Quim i en Jordi se n’assabenten i jugaran un paper decisiu en aquesta història. La Sílvia torna a gestionar molt malament els seus sentiments i es busca un rotllet per presumir davant dels amics.

Per altra banda la Marta, que ja és copropietària, munta una festa sorpresa a en Mateu amb tota la colla, però ell se n’ha d’anar perquè operen la seva filla d’urgències. La Marta no el localitza i la Clara té el telèfon de la suposada ex d’en Mateu. Li truquen. Els secrets d’en Mateu poden quedar al descobert. La tragèdia es veu a venir.

Després de l’emissió d’aquest especial, TV3 emetrà Com si fos un making 2, un espai de 35 minuts amb entrevistes a protagonistes i a alguns dels fans més fidels de la sèrie, i el “making of” d’escenes de capítols d’aquesta segona temporada. A més, l’espectador descobrirà en primícia algunes de les cares noves que “Com si fos ahir” incorporarà a partir del setembre.

Un èxit consolidat a la sobretaula

Un total de 140 hores d’emissió i 2.100 de gravació, entre les quals 540 d’exteriors, han donat forma als 424 capítols de Com si fos ahir, que TV3 ha emès des que va començar la sèrie. Hi han passat 150 protagonistes i 900 figurants. Ara caldrà veure quines novetats guarden els guionistes per a la tercera temporada, que segur que no decebrà l’espectador.

Aquesta temporada, els espectadors han tornat a posicionar la sèrie com a líder de la franja acumulant una mitjana de 241.000 espectadors, amb una quota de pantalla del 16,3%. Pel que fa a l’anàlisi del panel de qualitat GfK, el seu índex qualitatiu augmenta fins al 8,1, el 88,2% dels espectadors considera que és una sèrie “original i diferent” i el 91%, que té un argument interessant.

Als mitjans digitals, Com si fos ahir ha superat els índexs de la temporada passada. Ha tingut una mitjana mensual de 168.751 usuaris, ja sigui en directe o a la carta. Una mitjana mensual de 148.000 usuaris han consumit la sèrie a la carta i 31.057 ho han fet en directe, per internet. Amb gairebé 14 milions de reproduccions, el programa encapçala amb rotunditat el rànquing de programes més vistos de TV3 a la carta. La sèrie s’ha mantingut sempre en els primers llocs del rànquing dels programes més vistos.

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*