La preqüela de ‘Game of Thrones’ ja està en marxa La preqüela de ‘Game of Thrones’ ja està en marxa
Està previst que la sèrie s'estreni al llarg del 2020 La preqüela de ‘Game of Thrones’ ja està en marxa

L’escriptor de la popular saga de llibres George R. R. Martin ha confirmat que la preqüela oficial de Game of Thrones portarà el títol de The Long Night (tot i que encara es dona per provisional). Només han passat un parell de mesos des que va acabar la sèrie Game of Thrones i el públic ha quedat amb set. No obstant això, de seguida anirem sabent més novetats sobre una nova història ambientada en el món ideat per l’autor nord-americà. HBO serà l’encarregada de dur a terme la nova súper producció inspirada en aquest univers i aquest mes de juliol ha començat ja el rodatge a Irlanda del Nord i tempatejant l’opció de venir a rodar a Espanya.

Els primers detalls que van començar a arribar-nos sobre aquesta preqüela va ser que un dels rols protagonistes de l’spin off estarà interpretat per Naomi Watts (Lo imposible o Diana). El seu personatge serà un membre carismàtic de l’alta societat i amaga un terrible secret, i, tot i que encara es desconeix d’on surt aquest pesonatge, podria estar relacionat amb la família Lannister, més concretament amb Lady Casterly, però no són res més que rumors encara pendents de confirmar de manera oficial. A part de Watts, també s’ha confirmat la presència de Naomi Ackie (Lady Macbeth), Denise Gough (Colette), Miranda Richardson (Good Omens), Josh Whitehouse (Valley girl), Jamie Campbell Bower (Shadowhunters) o Sheila Atim (Twelfth night). L’autor de l’obra original ha afirmat també que l’acció se situarà uns 5.000 anys abans que la de Game of Thrones. “Westeros és un lloc totalment diferent. Kingslanding no existeix i no hi ha cap tro de ferro, ni tan sols Targaryens”, explica el creador de l’univers fantàstic. A més, s’ha confirmat que la nova sèrie irromprà de ple en els inicis dels caminants, un dels grans misteris de la sèrie de llibres.

La guionista i productora executiva serà Jane Goldman (coneguda per la seva feina al guió de Kick-Ass, Kingsman o films de la saga X-Men) i explica que la preqüela es desenvoluparà centenars d’anys abans dels fets que tenen lloc a la sèrie més popular d’HBO. La trama situada al passat ha estat ideada pel mateix Martin i explicarà l’esdevenir del món des de l’Era dels Herois fins a la seva època més fosca. També aprofundirà en la llegenda de la família Stark, l’origen dels caminants blancs i els terribles secrets de la història de Ponent, per entendre millor la situació actual.

A part de Goldman, hi ha altres guionistes darrere com Max Borenstein, Brian Helgeland, Carly Wray i Bryan Cogman treballant en possibles spin-offs (o derivats) de Game of Thrones que poden mantenir viva la flama de la franquícia una vegada finalitzi la sèrie principal.

Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*