En marxa tres temporades més de ‘Disenchantment’ En marxa tres temporades més de ‘Disenchantment’
La 2a temporada arribà el setembre de 2020 a Netflix En marxa tres temporades més de ‘Disenchantment’

Segona temporada… i tercera i quarta. Netflix ha anunciat que Disenchatment seguirà a la TV com a mínim tres anys més. I ja sabem data d’estrena! 

L’any 2020, doncs, tindrem la 2a remesa de deu episodis i a partir d’aquí n’hi haurà deu de nous cada any fins el 2021. “Estem emocionats de continuar aquest èpic viatge amb Netflix. Estigueu atents per tenir més suspens, exasperants girs de la trama i que els estimats personatges vagin morint”, ha comentat Groening en un comunicat de premsa. La ficció ambientada a Dreamland, un món medieval imaginari en hores baixes, regentat per la princesa Bean continuen!

Disenchantment netflix

Un món màgic (una mica estrany)

El personatge de Bean, lluny de ser una princesa de Disney, té certs problemes amb la beguda i viatja a través del regne amb un elf que es diu Elf i amb en Luci, el seu dimoni personal. Durant el camí, s’aniran trobant amb altres divertits i enigmàtics personatges de contes com ogres, harpies, trolls, follets i diables, tots representats evidentment des de la particular visió de Groening.

L’actriu Abbi Jacobson, també creadora de Broad City, posa la veu a la protagonista en la versió original. Al seu costat hi ha altres veus com la de John DiMaggio (un conegut per tots Bender a Futurama) Nat Faxon, Eric Andre o Billy West, entre altres. 

Luana Valls

Luana Valls Cap de redacció d'El cinèfil

Nascuda al Brasil la Luana Valls és graduada en Periodisme, Cinema i Televisió per la Facultat de Comunicació Blanquerna. Ha treballat en diferents mitjans de comunicació escrits com el 'Diari Ara' i 'El Periódico' i també té experiència en el camp del cinema de la mà de la productora catalana Batabat i realitzant la cobertura informativa de festivals de cinema arreu de Catalunya. Des del principi, unida a aquesta aventura cinèfila amb ganes i il·lusió

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*