‘Star Trek: Picard’: reuneix noves i velles generacions ‘Star Trek: Picard’: reuneix noves i velles generacions
La nova sèrie recupera personatges icònics com el robot Data o la borg Seven of Nine ‘Star Trek: Picard’: reuneix noves i velles generacions

Revolució total al món trekkie. Tot just fa un any es va anunciar que el capità Jean Luc Picard tornaria per protagonitzar una sèrie d’Strar Trek amb el seu actor original Patrick Stewart. Des de llavors s’han publicat tota mena de rumors i teories sobre com seria la sèrie. No ha estat fins a la San Diego Comic Con que s’ha revelat el primer tràiler (presentat pel propi Stewart) i un munt de sorpreses que tenen els fan amb el hype disparat! Aquí el teniu: ENGAGE !

Anem per parts perquè aquí hi ha molta cosa a explicar… Sí, tornen personatges icònics com el robot Data (Brent Spiner) i el sots capità William Riker (Jonathan Frakes) de Next Generation i la membre dels borg alliberada a Star Trek Voyager Seven of nine (Jeri Ryan). A més, la sèrie serà la primera que té el nom d’un capità ja que fins ara era sempre el nom de la nau protagonista la que donava entitat a la sèrie. En resum, un somni fet realitat per a milions de trekkies que veuran tornar un munt dels seus personatges preferits i, a més, una esperada la barreja de sagues. Star Trek: Picard arribarà a la plataforma Amazon Prime Video a principis del 2020 en una data encara per concretar.

El joc no s’acaba

Què veurem en aquesta nova sèrie? El primer és un Picard que ja no és capità, ni almirall ni sembla tenir res a veure amb la flota estel·lar. Viu retirat als seus camps de vinyes francesos però d’alguna manera veu que aquell no és el seu lloc. ÉS CLAR QUE NO! El seu lloc és en una nau explorant l’espai! La trama, doncs, ens situarà al segle XXIV, uns 20 anys després de la mort de Data que vam veure a Star Trek Nemesis, el film de l’any 2002 que va posar fi a la saga Next Generation.

Altres nous actors que formaran la “nova” generació son Isa Briones (American Crime Story), Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful) i Evan Evagora (La ciudad secreta). L’experta directora de sèries Hanelle Culpepper dirigirà els dos primers episodis. Entre d’altres (Counterpart, Castle, Supergirl) ja ha dirigit alguns episodis d’Star Trek Discovery.

Tot indica que la clau de volta de la nova temporada serà el personatge interpretat per Isa Briones que, per alguna raó que no sabem, té una connexió especial amb Picard i pel que hem vist al tràiler fot puntades de peu com una autèntica professional. Picard diu “si és qui penso que és està està en seriós perill”… Seguint les pistes que ens dona el tràiler veiem que dos dels enemics tradicionals de la flota estel·lar tindran un paper central: els romulans i els borg.

Els primers poden tenir set de venjança després que en la pel·lícula de JJ Abrams del 2009 els destruïssin el planeta. Els segons tenen un instint insaciable d’assimilar noves races i mons i també van acabar força malparats al film First Contact (1996). Finalment veurem el que tots volem veure: Jean Luc Picard a bord d’una nau dirigint una (nova) tripulació! Així de contents estem els trekkies…

JR Armadàs

JR Armadàs Director d'El cinèfil

Nascut als anys 80 (amb tot el que això comporta) Joan Ramon Armadàs és Llicenciat en Dret i Periodisme per la UPF. Ha treballat en premsa local a Sant Cugat i en premsa internacional com a corresponsal al Regne Unit i la Xina. Com a escriptor ha publicat quatre novel·les i és un dels editors d'Edicions Xandri. En l'àmbit cinematogràfic ha escrit i dirigit dos curtmetratges, és el co-director del Festival Sant Cugat Fantàstic i ha fet de cap de premsa d'unes quantes pel·lícules catalanes. Des d'abril del 2016 és el capità d'aquest vaixell periodístic i cultural anomenat 'El cinèfil'.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*