today-is-a-good-day

‘Star Trek: Picard’: reuneix noves i velles generacions

- Advertisement -

Revolució total al món trekkie. Tot just fa un any es va anunciar que el capità Jean Luc Picard tornaria per protagonitzar una sèrie d’Strar Trek amb el seu actor original Patrick Stewart. Des de llavors s’han publicat tota mena de rumors i teories sobre com seria la sèrie. No ha estat fins a la San Diego Comic Con que s’ha revelat el primer tràiler (presentat pel propi Stewart) i un munt de sorpreses que tenen els fan amb el hype disparat!

Anem per parts perquè aquí hi ha molta cosa a explicar… Sí, tornen personatges icònics com el robot Data (Brent Spiner) i el sots capità William Riker (Jonathan Frakes) de Next Generation i la membre dels borg alliberada a Star Trek Voyager Seven of nine (Jeri Ryan). A més, la sèrie serà la primera que té el nom d’un capità ja que fins ara era sempre el nom de la nau protagonista la que donava entitat a la sèrie. En resum, un somni fet realitat per a milions de trekkies que veuran tornar un munt dels seus personatges preferits i, a més, una esperada la barreja de sagues. Star Trek: Picard arribarà a la plataforma Amazon Prime Video a principis del 2020 en una data encara per concretar.

- Advertisement -

El joc no s’acaba

- Advertisement -

Què veurem en aquesta nova sèrie? El primer és un Picard que ja no és capità, ni almirall ni sembla tenir res a veure amb la flota estel·lar. Viu retirat als seus camps de vinyes francesos però d’alguna manera veu que aquell no és el seu lloc. ÉS CLAR QUE NO! El seu lloc és en una nau explorant l’espai! La trama, doncs, ens situarà al segle XXIV, uns 20 anys després de la mort de Data que vam veure a Star Trek Nemesis, el film de l’any 2002 que va posar fi a la saga Next Generation.

Altres nous actors que formaran la “nova” generació son Isa Briones (American Crime Story), Santiago Cabrera (Big Little Lies), Michelle Hurd (Blindspot), Alison Pill (The Newsroom), Harry Treadaway (Penny Dreadful) i Evan Evagora (La ciudad secreta). L’experta directora de sèries Hanelle Culpepper dirigirà els dos primers episodis. Entre d’altres (Counterpart, Castle, Supergirl) ja ha dirigit alguns episodis d’Star Trek Discovery.

Tot indica que la clau de volta de la nova temporada serà el personatge interpretat per Isa Briones que, per alguna raó que no sabem, té una connexió especial amb Picard i pel que hem vist al tràiler fot puntades de peu com una autèntica professional. Picard diu “si és qui penso que és està està en seriós perill”… Seguint les pistes que ens dona el tràiler veiem que dos dels enemics tradicionals de la flota estel·lar tindran un paper central: els romulans i els borg.

Els primers poden tenir set de venjança després que en la pel·lícula de JJ Abrams del 2009 els destruïssin el planeta. Els segons tenen un instint insaciable d’assimilar noves races i mons i també van acabar força malparats al film First Contact (1996). Finalment veurem el que tots volem veure: Jean Luc Picard a bord d’una nau dirigint una (nova) tripulació! Així de contents estem els trekkies…

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents