‘La vérité’ de Koreeda amb estrelles internacionals ‘La vérité’ de Koreeda amb estrelles internacionals
El film obrirà la Mostra de Venècia i competirà pel Lleó d'or ‘La vérité’ de Koreeda amb estrelles internacionals

‘La vérité’ (La Verdad), la primera pel·lícula que Hirokazu Koreeda roda fora del Japó, es presentarà a la 76a edició de la Mostra de Venècia i competirà a la Secció Oficial del Festival. En aquesta ocasió el cineasta s’uneix a dues llegendes del cinema francès, Catherine Deneuve i Juliette Binoche, juntament amb l’estatunidenc Ethan Hawke. Koreeda ja va guanyar la Palma d’Or de Cannes el 2018 amb Un asunto de família.

A La verdad Koreeda explicarà l’història de Fabienne, una estrella del cinema francès que viu envoltada d’homes que l’admiran i l’idolatren. Però tot canviarà quan decideixi publicar les seves memòries i la seva filla Lumir torni de Nova York amb el seu marit i la seva filla. Durant la reunió familiar sortiran a la llum veritats i secrets que havien estat ocults durant molt de temps. L’acció del film transcorre en gran part dins d’una casa. Koreeda va afirmar que “M’he esforçat per fer que els personatges cobrin vida dins d’aquest petit univers amb les seves mentides, l’orgull i les tristesses.

La pel·lícula és una coproducció franco-japonesa i es va rodar durant deu setmanes a París durant la tardor passada. El guió és del mateix Koreeda amb col·laboració amb la francesa Léa Dimna. La seva estrena als cinemes del nostre país està prevista pel pròxim 24 de gener del 2020.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*