Els ‘sex simbols’ del cine, envellits (per FaceApp) Els ‘sex simbols’ del cine, envellits (per FaceApp)
Així seran alguns dels actors i actrius més atractius en uns anys segons l'aplicació de moda Els ‘sex simbols’ del cine, envellits (per FaceApp)

Ho sentim molt… No ens hem pogut resistir… És estiu i hi ha poques notícies i… ara ja està fet. No us feu els ofesos, teniu tantes ganes com nosaltres de saber com seran les celebrities de vellets. Doncs vinga, us hem preparat un tastet. Com que estem segurs que us agradarà possiblement en fem alguna sessió més amb actors i actrius més “nostrats. De moment gaudiu del morbo de veure com seran alguns dels sex símbols del cine passats pel filtre de l’edat de l’aplicació FaceApp.

Emma Watson amb un encanteri nou que la fa vella

El crepuscle de la joventut de Robert Pattinson

Més cabell blanc i arrugues per George Clooney

Julia Roberts sempre serà una ‘Pretty woman’

Benjamin Button 2 per Brad Pitt

Les guàrdies al mur passen factura a Kit Harington

La ressaca de l’edat de Bradley Cooper

Salvar la galàxia té un preu per Zoe Saldana

Els llargs hiverns a Westeros no van bé pel cutis, Emilia Clarke

Emma Stone a Zombieland 2!

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*