‘La casa de papel 3’: la banda torna ‘La casa de papel 3’: la banda torna
La sèrie més vista de parla no anglesa a la plataforma Netflix torna aquest 19 de juliol ‘La casa de papel 3’: la banda torna

La Casa de Papel es va convertir en la sèrie de parla no anglesa més vista a estrenar-se a Netflix les dues primeres temporades a nivell mundial l’any passat. La sèrie produïda per Vancouver Media va acabar a Netflix quei va anunciar el mes d’octubre del 2018 un acord exclusiu amb el seu creador Álex Pina. Els fruits comencen a veure’s. La sèrie espanyola més internacional torna a la petita pantalla el dia 19 de juliol. Per cert, deixeu de llegir aquí si no voleu Spoilers… Esteu avisats.

Ja a l’abril Netflix va publicar les primeres imatges i fins i tot un tràiler que mostra com és la vida de la banda de la màscara de Dalí més enllà dels esdeveniments a la Fabrica Nacional de Moneda y Timbre. La tranquil·litat no seria precisament l’adjectiu que posaríem per definir la seva nova vida. 

La trama va començar quan un misteriós personatge, el qual es fa anomenar El Profesor, planeja el major atracament mai ideat. Per dur a terme aquest ambiciós pla, recluta una banda formada per personatges amb certes qualitats en comú: cap hi té res a perdre. L’objectiu és atracar la Fàbrica Nacional de Moneda i Timbre, amb la intenció de quedar-se tancats dins en una missió molt concreta: no robar diners, més aviat crear-los. Després de cinc mesos de reclusió, memoritzant cada detall, pas i probabilitat d’error, arriba el dia de posar en marxa el pla. Els esperen 11 dies de reclusió envoltats dels cossos d’elit de la policia i amb 67 hostatges al seu poder. Ara però tot això ha quedat enrere…

A l’elenc habitual, conformat per Úrsula Corberó, Álvaro Morte, Jaime Lorente, Miguel Herrán, Darko Peric, Alba Flores, Esther Acebo, Itziar Ituño, Enrique Arce, Kiti Mánvez, Juan Fernández i Mario de la Rosa, s’hi sumen nous membres com Hovik Keuchkerian (El club de los buenos infieles o Assassin’s Creed), Najwa Nimri (Quién te Cantará o El árbol de la sangre), Fernando Cayo (La sombra de la ley o La punta del iceberg) i l’actor Rodrigo de la Serna (Cien Años de Perdón o Yucatán).

Una de les grans sorpreses que ja vam veure al primer vídeo promocional és l’aparició del personatge Berlín, interpretat per Pedro Alonso, el qual se suposa que va morir al final de l’atracament de la 2a part. La seva presència despertarà molts dubtes i rumors sobre el seu destí. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*