today-is-a-good-day

Pennywise torna a ‘It 2’

- Advertisement -

L’any 1987 l’escriptor Stephen King va donar vida a un pallasso diabòlic, un personatge que agafava diverses formes però aquesta era la seva preferida i es feia anomenar Pennywise. La història narra la vida d’un grup de joves que són assetjats i terroritzats per una criatura que anomenen It, el qual és capaç de canviar de forma i alimentant-se del terror que produeixen les seves víctimes. Els fets tenen lloc a diferents èpoques: el passat, a mitjans dels anys 50 quan els protagonistes eren nens i, el present, als 80, quan la criatura torna al poble i ells tornen per complir una promesa. 

- Advertisement -

L’any 1990 es va estrenar un telefilm de més de 3 hores dirigit per Tommy Lee Wallace (Halloween III o Fright Night 2) i amb Tim Curry (The Rocky Horror Pictures Show o Clue) com a Pennywise, el malvat personatge. Posteriorment, al 1998 es va fer una adaptació per a televisió anomenada Woh. Però l’adaptació que més ressò ha tingut és l’estrenada el 2017 i que el proper  6 de setembre estrena la segona part. La història ha patit uns quants canvis respecte a la novel·la com el fet d’optar per dividir-la en dues parts i centrant-ne la primera en els protagonistes quan eren nens, mentre que aquesta farà un recorregut pel grup d’amics quan són adults i tornen al poble on van patir l’amenaça d’un monstre maquillat de pallasso i conegut sota el nom de Pennywise. Tal com es va comentar i es va comprovar al film inicial, el personatge interpretat per Bill Skargard (The Divergent Series o Emperor) és inhumà, més a prop d’un sociòpata que no és ni humà ni pallasso. La seva imatge més coneguda és dantesca i terrorífica, ja que mostra un mig somriure i una expressió terrorífica i amenaçant.

- Advertisement -

La producció ha deixat clar que seguirà el camí de la predecessora amb qualificació R i amb escenes no aptes per a menors. Per altra banda, la direcció torna a recaure en Andrés Muschietti, el qual va adquirir la popularitat gràcies al film de terror Mamá que va produir Guillermo del Toro (Crimson Peak, Pacific Rim o El laberinto del fauno) i basat en el curtmetratge espanyol del mateix director i títol.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents