today-is-a-good-day

40 curts per celebrar 20 anys de Fantosfreak

- Advertisement -

El Fantosfreak, Festival de Curtmetratges Fantàstics i Freaks de Cerdanyola del Vallès, celebrarà el seu 20è aniversari amb una edició molt especial dedicada a una pel·lícula que també celebra 20 anys: Fight Club. És per això que el pòster d’enguany és un homenatge al film de David Fincher a la vegada que manté l’estètica habitual (i la calavera) d’un dels festivals més gamberros del panorama català. La cita és del 15 al 19 de juliol al Parc del Turonet de Cerdanyola.

- Advertisement -

El cartell, obra de Mayka Dengrà, recrea la clàssica imatge de la pel·lícula on Brad Pitt apareix amb una pastilla de sabó, tot un símbol de la mítica obra de David Fincher basada en el llibre de Chuck Palahniuk Fight Club (1996). Aquesta temàtica també inspirarà el vídeo de presentació del festival que ja forma part de la marca Fantosfreak.

Bona collita nacional

- Advertisement -

D’altra banda, s’ha anunciat el llistat dels 40 curtmetratges que competiran en aquesta edició entre la que destaca l’amplia participació de d’obres nacionals i catalanes. Entre ells es troba Lo siento mi amor, l’últim treball de l’Eduardo Casanova (AídaPieles), un director irreverent que ja va triomfar a Fantosfreak amb el polèmic curt La hora del bañoEl Tratamiento de Álvaro Carmona que l’any passat va participar com a actor al curt guanyador del Premi Garmanbozia, Psycho Kino i l’australià Post Mortem Mary de Joshua Long guanyador a millor curtmetratge a la darrera edició del Festival de Sitges. A més, Cerdanyola tornarà a tenir representació amb Redder Returns, la segona part del curtmetratge que Pedro Villarejo va presentar a la passada edició i que el va convertir en el participant més jove de la historia del festival.


Segons explica l’organització en un comunicat s’espera que es repeteixi l’èxit de la passada edició on es va batre el rècord de públic amb gairebé 1.800 espectadors cada nit. Segons ells “aquest  fet “segueix consolidant com el festival de curtmetratges de gènere més multitudinari de l’Estat”.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents