Gelats d”Stanger things’ amb sabor català Gelats d”Stanger things’ amb sabor català
El xef del Rocambolesc, Jordi Roca, crea amb Netflix una línia de gelats inspirats en la sèrie Gelats d”Stanger things’ amb sabor català

Recordeu els cartells dels gelats dels 80? Doncs més de 30 anys després encara en mengem d’aquestes coses… A diferència de fa 30 anys ara Internet viralitza fenòmens i Stranger Things és des de l’estiu del 2016 una de les sèrie més de moda. Per aprofitar tot aquest èxit (i fer uns calerons a banda) Netflix s’uneix a Jordi Roca i Rocambolesc, la gelateria del reconegut xef, en una col·laboració especial per celebrar l’estrena de la tercera temporada de la sèrie amb bona gastronomia.

Dustin, Eleven ‘s Power, Grofession, Iceside down, Mini Gorgon i Wakikola són els noms dels 6 gelats que integren la col·lecció que Jordi Roca ha dissenyat inspirat en l’univers de Stranger Things i els seus personatges. Cada un dels gelats té la seva pròpia personalitat i són un reflex d’algun element característic de la sèrie.

A més, la fotògrafa gastronòmica Marta Muñoz-Calero ha retratat l’essència de la col·lecció de gelats amb una estàtica inspirada en els anys 80 en una sèrie de bodegons ben fresquets… Els gelats estan disponibles a partir d’aquest 11 de juliol a les botigues de Rocambolesc a Barcelona (La Rambla 59) i a Madrid.

No és el primer cop que Jordi Roca juga amb el cinema en pensar en els seus gelats… Des de fa uns anys una mà de sorbet de taronja i mango recorda totalment a la mà metàl·lica del Jamie Lannister de Joc de trons i segur que si tasteu l’Helado oscuro () recordeu la silueta del casc de Darth Vader en un gelat amb sabor a sorbet de gerds i vainilla. Tot plegat una manera saborosa de jugar amb el cinema!

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*