‘Annabelle’ torna a casa aquest estiu ‘Annabelle’ torna a casa aquest estiu
El film de terror està previst que arribi a les pantalles el proper 12 de juliol ‘Annabelle’ torna a casa aquest estiu

Els films de terror també tenen el seu propi univers ja que moltes pel·lícules clàssiques van tenir les seves seqüeles, preqüeles, spin-off, i generen un seguit de films entorn una idea inicial. Però, actualment el cinema de gènere també roman invencible! L’any 2013, el cineasta James Wan va presentar The Conjuring (The Warren Files), inspirada en fets reals amb els quals es van trobar els investigadors de fets paranormals Ed i Lorraine Warren. De seguida va causar molt bones vibracions i es va preparar un spin-off basat en un dels personatges protagonistes, Annabelle (2014). En aquesta ocasió no va acumular gaires èxits, però l’univers de l’expedient Warren es va anar ampliant a d’altres amb altres personatges (The Nun o The Curse of La Llorona) i el 2017 van tornar amb l’origen de la nina Annabelle: Creation, una preqüela que va millorar la predecessora. Ara ens arriba Annabelle Comes Home i fa un salt en el temps i ens situa a la casa del matrimoni.

Els demonòlegs Ed i Lorraine Warren estan decidits a evitar que la nina maleïda, Annabelle, causi més desgràcies, així que la porten a casa seva per a tenir-la sota clau a la sala d’objectes posseïts. La deixen en una vitrina sagrada beneïda per un sacerdot, però una terrorífica nit, la nina desperta els esperits maleïts de tota l’habitació per tal que es fixin en un nou objectiu: la filla de 10 anys dels Warren.

El film està protagonitzat per McKenna Grace (sèrie The Haunting of Hill House o Captain Marvel), Madison Iseman (Jumanji: Welcome to the Jungle o Goosebumps 2: Haunted Halloween), Katie Sarife (sèries Youth and Consequences o Supernatural), Patrick Wilson (Aquaman o Insidious) i Vera Farmiga (Godzilla: King of the Monsters o sèrie Bates Motel). Mentre que la direcció recau sobre Gary Dauberman, el qual s’estrena amb aquest llargmetratge que compta amb guió escrit pel cineasta a partir de la història d’en James Wan.

Està previst que arribi a les pantalles el proper 12 de juliol de la mà de Warner Bros Pictures. A més, a causa de la seva violència està catalogada com a qualificació R, no recomanada per a menors de 16 anys.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*