today-is-a-good-day

L’èxit literari ‘La novia gitana’ esdevindrà una sèrie

- Advertisement -

La novia gitana, amb només un any al carrer, ha esdevingut un èxit literari editat per Alfaguara. Carmen Mola, pseudònim sota el qual s’amaga la identitat de l’autor o autora del llibre, ha creat un èxit de vendes i ha captivat milers de lectors no només a Espanya, sinó també a França, Itàlia, Alemanya, Noruega, Holanda, Grècia i Turquia. Per la seva banda, la segona entrega d’aquesta saga detectivesca, La red púrpura ja porta venuts més de 20.000 exemplars.

El cinema sempre s’ha nodrit de la literatura i actualment tenim unes quantes novel·les negres adaptades o adaptant-se al cinema, com ara El silencio de la ciudad blanca, una novel·la d’Eva García Sáenz de Urturi, o la trilogia del Baztán, de Dolores Redondo. En aquesta ocasió, Diagonal TV (Isabel, Matadero, La catedral del mar) ha vist potencial cinematogràfic en l’obra de Mola i per això ha comprat els drets per adaptar la novel·la a la petita pantalla.

- Advertisement -

Tot i que no sabem quina cadena emetrà la sèrie ni qui formarà el repartiment, sí que podem avançar que la trama girarà al voltant de l’assassinat de la Susana Macaya, una noia de pare gitano i de mare paia que mor la nit del seu comiat de soltera. El cos de la noia apareix amb tres marques al crani per on l’assassí ha introduït uns cucs que han devorat, a poc a poc, el cervell de la noia. Per si això fos poc, set anys abans, el cos de la germana petita de Susana va aparèixer morta en les mateixes circumstàncies. Pel que sembla, es va a engarjolar l’assassí d’aquell crim que es torna a repetir. Un dels encarregats de desentrellar què ha passat serà Àngel Zárate, un policia de poc recorregut  que es colarà a la BAC (Brigada d’Anàlisi de Casos), un cos especial quasi secret que investiga aquest tipus de crims tan complexos. A la BAC hi trobarà tot un equip de professionals entre els quals destaca Elena Blanco, la cap de la brigada, una amb una història personal esfereïdora que marca la trama del segon llibre.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents