La preqüela dels ‘Gremlins’ serà una sèrie animada La preqüela dels ‘Gremlins’ serà una sèrie animada
Sota el títol 'Gremlins: Secrets of the Mogwai' arribarà de la mà de Warner La preqüela dels ‘Gremlins’ serà una sèrie animada

El clàssic dels anys 80, Gremlins, torna a estar de moda, ja que properament s’estrenarà una preqüela en format de sèrie animada sota el títol Gremlins: Secrets of the Mogwai, una adaptació que arribarà directament per a televisió. La saga està composta per Gremlins (1984) i Gremlins 2: The New Batch (1990), ambdues dirigides pel gran cineasta Joe Dante (The Burbs o Innerspace) i que ràpidament van esdevenir un èxit a la taquilla. De fet, la primera va recaptar més d’11 milions d’euros el dia de la seva estrena als EUA; mentre que la seqüela va arribar a 8’5 milions d’euros. La clau de l’èxit va ser la fórmula de combinar terror amb comèdia dins un conte nadalenc, però estrenat a l’estiu.

La nova producció estarà dirigida per Tze Chun i comptarà amb 10 capítols, de 30 minuts de durada cadascun. La sèrie se centrarà en Sam i Gizmo, els quals s’hauran d’aventura a un perillós viatge a través de la Xina dels anys 20. Tots dos viatjaran a la cerca de la família del petit mogwai (esperit maligne en xinès cantonès), mentre seran perseguits per un exèrcit de malvat Gremlins. A més, descobrirem com Sam Wing, propietari de la botiga Mr. Wing (a les pel·lícules originals), va conèixer l’adorable Gizmo.

La distribució de la ficció recau sobre el servei streaming Warnermedia, creada després de la fusió dels gegants nord-americans AT&T i Time Warner, els quals tenen també al mercat HBO. Amblin Entertainment i Warner Bros tornaran a unir-se en aquesta producció, com ja varen fer al seu dia per a la cinta original. Encara queden molts detalls per descobrir, ja que no s’ha desvetllat la data d’estrena ni el repartiment que posarà veus als personatges, però promet ser un dels projectes més esperats de la nova plataforma digital.

Us recordem les normes bàsiques de manteniment de Gizmo, que cal respectar per evitar mals majors:

· No exposar-se a la llum

· No entrar en contacte amb l’aigua

· No donar-los de menjar després de mitjanit

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*