David Verdaguer protagonitza “Uno para todos” David Verdaguer protagonitza “Uno para todos”
El rodatge va començar el passat 1 de juliol David Verdaguer protagonitza “Uno para todos”

Durant sis setmanes, diferents localitzacions de Catalunya i Aragó seran l’escenari de rodatge de la pel·lícula Uno para todos, el segon llargmetratge del director David Ilundain (B de Bárcenas). Una història de superació, d’esperança, de la necessitat de perdonar i de saber demanar perdó en un entorn en què les diferències culturals i generacionals són evidents.

Dels actors que protagonitzen aquest film, en destaca la participació de David Verdaguer (Estiu 1993 o Els dies que vindran), Clara Segura (Una pistola en cada mano), Patricia López Arnáiz (La peste), Betsy Túrnez (El rei borni) i Ana Labordeta (Planes para mañana). El repartiment el completen actors infantils seleccionats després d’un càsting extens i complet.

La pel·lícula gira al voltant d’un professor interí que assumeix la tasca de ser tutor de sisè de primària en un poble completament desconegut per a ell. Quan descobreix que ha d’integrar un alumne malalt a l’aula, es troba amb un problema encara més gran: cap dels seus companys no vol que torni a classe amb ells.

Uno para todos està produïda per Inicia Films, Fasten Films, A Contracorriente Films, amb la participació de TV3, TVE, Movistar+, Aragón TV i el suport d’ICAA, ICEC, Gobierno de Navarra i MEDIA Europa Creativa. La pel·lícula s’estrenarà el 2020.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*