Netflix adapta la saga de novel·les i videojocs ‘The Witcher’ Netflix adapta la saga de novel·les i videojocs ‘The Witcher’
La sèrie porta per lema "Els pitjors monstres són els que crea un mateix" Netflix adapta la saga de novel·les i videojocs ‘The Witcher’

La sèrie que presenta la plataforma streaming, Netflix, està basada en la saga de llibres de literatura fantàstica anomenada The Witcher escrita escrita per Andrzej Sapkowski, la qual va esdevenir tal èxit que va donar origen a una trilogia de videojocs que va adaptar CD Projek. Sembla que amb aquesta ficció la companyia vol agafar el relleu de Game of Thrones, aprofitant que el buc insígnia d’HBO ja ha arribat a la seva fi.

Nara les aventures de Geralt de Rivia, un solitari caçador de monstres que lluita per trobar el seu lloc en un món en què les persones solen ser més malvades que les criatures. Un dia, es creua pel seu camí una poderosa bruixa i una jove princesa que amaga un secret molt perillós. Juntament amb elles, haurà de navegar pel continent i fer front a molts perills.

Aquesta història èpica estarà dirigida per diversos cineastes, entre els quals hi ha Tomek Baginski (director de la cinemàtica dels videojocs), el qual va estar nominat a l’Oscar pel seu curtmetratge Katedra. Per ara s’ha confirmat que ell dirigirà almenys un dels capítols que conformaran la primera temporada. També hi haurà Alik Sakharov (House of Cards i Game of Thrones) qui en dirigirà 4 , inclòs el primer. Alex Garcia Lopez (Utopia) i Charlotte Brändströn (Outlander i Counterpart) dirigiran dos episodis cadascun. Mentre que els personatges principals, Geralt de Rivia, Yen i Ciri, seran interpretats per Henry Cavill (Superman: Man of Steel o Mission Imposible: Fallout), Anya Chalotra (The ABC Murders o Wanderlust) i Freya Allan (Into the Badlands o The War of the Worlds).

Per ara només s’han donat a conèixer les primeres imatges oficials, així com el pòster i el lema de la ficció: “Els pitjors monstres són els que crea un mateix”. Caldrà esperar una mica per descobrir més detalls, tot i que és probable que el proper 19 de juliol a la San Diego Comic Con hi hagi alguna sorpresa, ja que The Witcher participarà en un panell per a fans on hi estaran presents els actors protagonistes de la sèrie i la showrunner Lauren Schmidt Hissrich.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*