today-is-a-good-day

‘Artemis Fowl’: una gran estrena que va directe a Disney +

- Advertisement -

La factoria d’animació més famosa del panorama del cinema treu suc d’allà on pot i omple sales allà on presenta els seus productes. Però hi ha una cosa que no ha aconseguit mai; tenir una saga juvenil comparable a la de Harry Potter de Warner Bros. La Fox ho va intentar amb Percy Jackson, però no ho va acabar d’aconseguir. És el torn de la factoria del ratolí. La nova saga juvenil ja té les primeres imatges disponibles per fer-nos una ideal del look

- Advertisement -

El films havia d’arribar als cinemes el 30 d’agost del 2019 però ja s’ha confirmat que l’estrena serà a Disney +. La data encara no s’ha confirmat però tot apunta a que serà a finals de maig o principis de juny. Amb totes les estrenes Disney/Pixar/Marvel/Fox ajornades per la crisi de la COVID-19, aquesta pel·lícula ha estat sens dubte la més “perjudicada” ja que enlloc d’ajornar-se s’ha vist “relegada” a una estrena televisiva. 

- Advertisement -

https://elcinefil.cat/2020/03/19/disney-plus/

Disney ha fitxat Kenneth Branagh per posar fil a l’agulla i crear la primera pel·lícula del que ha de ser una saga amb origen literari. La pel·lícula adaptarà el primer llibre d’Artemis Fowl, la famosa saga literària creada per Eoin Colfer. La història és totalment diferent a les del jove mag Potter, però les comparacions són inevitables. Ala saga d’Artemis Fowl hi trobem un món màgic, ple de secrets i un adolescent amb un destí molt especial. L’argument s’ubicarà a Anglaterra, Irlanda del Nord i Ho Chi Minh City. El protagonista,el qual dona nom a la pel·lícula i a la saga, és un jove geni de 12 anys, descendent de la llegendària família de ments criminals, el qual es veurà immers en una batalla on la força i l’astúcia seran la clau per acabar amb una poderosa raça de fades fosques que a la vegada podrien ser responsables de la desaparició del pare del nostre protagonista.

A més, aquest film també representarà el debut del jove actor Ferdia Shaw, qui es posarà a la pell del protagonista. L’acompanyaran Lara McDonnell com a la capitana Holly Short, una elfa lluitadora que l’Artemis segrestarà per demanar un rescat; Judi Dench, com a la Comandant Root, líder dela divisió de reconeixement de LEPrecon, la força policial de les fades; i Josh Gad com a Mulch Diggums, un nan que pateix cleptomania i que la seva missió serà rescatar la Holly.

Com ja és d’esperar el director del film, Branagh hi farà un cameo, però encara no se’n saben detalls. El que sí que ha dit Branagh és que el que pretén fer és una pel·lícula juvenil que plasmi el millor de les sagues juvenils,però també pretén fer-hi reflectir El Padrino, pel fet que el jove Artemis pertany a una família amb negocis qüestionables. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents