‘Spider-Man’ fa vacances agitades a Europa ‘Spider-Man’ fa vacances agitades a Europa
'Spider-Man: Far Fom Home' arriba als cinemes el 5 de juliol ‘Spider-Man’ fa vacances agitades a Europa

Aquest any ha estat intens per a Marvel Studios després de la fi oficial del Marvel Cinematic Universe amb Avengers: Endgame els superherois continues donant guerra a la gran pantalla. En aquesta ocasió Peter Parker decideix anar-se’n juntament amb MJ, Ned i la resta dels seus amics a passar unes vacances a Europa. Tot i així, el pla d’en Parker de deixar de banda els seus súperpoders durant unes setmanes es veuen truncats quan Nick Fury contacta amb ell per sol·licitar-li ajuda per frenar l’atac d’unes criatures elementals i que estan causant el caos al continent. Aleshores, Parker tornarà a posar-se l’uniforme d’Spider-Man per complir la seva missió.

Com en anteriors ocasions, la història del protagonista va acompanyada de la història dels seus malvats i aquesta vegada no serà una excepció. Des de la pel·lícula de Sam Raimi el 2002, la companyia Sony ha anat adaptant un seguit de criminals inspirats en els còmics originals. El tràiler ha desvetllat que enguany es tractarà de Mysterio, el qual és interpretat per Jake Gyllenhaal, un dels malvats més antics. El seu origen data del 1964, al número 13 de The Amazing Spider-Man i va sorgir fruit de la ment d’Stan Lee i el dibuixant Steve Ditko.

A part de Gyllenhaal, l’elenc està conformat per Tom Holland, Zendaya, Jacob Batalon, Marisa Tomei, Michael Keaton, Jon Favreau, Samuel L. Jackson, Cobie Smulders i J.B. Smoove, entre d’altres. Recentment, s’ha presentat el primer teaser tràiler i el pòster del film que arribarà a les pantalles el proper 5 de juliol als cinemes. 

Com es pot comprovar a continuació hi ha dues versions del tràiler, la internacional i l’espanyola i cadascuna comença de manera diferent i ens dona informació complementària sobre els fets que tindran lloc en aquesta nova aventura de l’home aranya. Aquí les teniu les dues per poder escollir.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*