La música de The Beatles reviu amb ‘Yesterday’ La música de The Beatles reviu amb ‘Yesterday’
El nou film de Danny Boyle arriba als cinemes el 5 de juliol La música de The Beatles reviu amb ‘Yesterday’

Després de ballar amb Queen a Bohemian Rhapsody i de cantar amb Elton John a Rocketman, ara ens arriba una història de The Beatles. Tot i així, en aquesta nova pel·lícula musical no hi tindrem cap actor reencarnant John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr. Aquesta nova entrega hi trobarem una història romàntica amb tocs de fantasia totalment desvinculada de la vida del grup de Liverpool i centrada amb una història fictícia. Yesterday és la nova comèdia del director britànic Danny Boyle (Trainspotting o Slumdog Millionaire), i protagonitzada per Lily James, Himesh Patel, Ana de Armas i Kate McKinnon. S’estrenerà a Espanya el proper 5 de juliol. La pel·lícula compta amb guió de Richard Curtis, guionista també de Cuatro bodas y un funeral, Notting Hill i Love Actually, que adapta un relat de Jack Barth.

Què passaria en un món en què tothom ha oblidat les cançons de The Beatles excepte una persona? Aquesta és la premissa que Danny Boyle ha fet servir per donar vida en aquesta mena de distopia que ens vol presentar a Yesterday. El film seguirà a Himesh Patel, un músic en hores baixes que després d’un estrany esdeveniment descobreix que és l’única persona al món que recorda les cançons i l’existència del grup musical The Beatles i ho aprofita per començar una nova carrera cap a la fama mundial. Com a curiositat podem avançar, tal com es mostra al tràiler, que Ed Sheeran, el famós cantant irlandès farà un cameo a la pel·lícula.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*