‘Chimerica’ i el poder de la informació ‘Chimerica’ i el poder de la informació
Un nou thriller periodìstic sobre el poder de la informació i les 'fake news' que ja es pot veure a Filmin ‘Chimerica’ i el poder de la informació

Aquesta sèrie no podia arribar en un moment millor. La tensa relació entre els Estats Units i la Xina fan que tot i tractar elements del passat la ficció estigui de màxima actualitat. Chimerica és una minisèrie de quatre episodis que està basada en l’obra homònima de Lucy Kirkwood. La sèrie està protagonitzada per Alessandro Nivola, F. Murray Abraham i Cherry Jones. El protagonista de la història és un jove fotoperiodista (Alessandro Nivola) que l’any 1989 va realitzar la famosa foto de l’home davant el tanc durant les protestes del 1989 a la plaça de Tiananmen i ara vol descobrir la veritable identitat de l’home que s’ha convertit en una icona mundial.

La sèrie combina l’acció amb l’intriga i els jocs de poder en l’àmbit mundial entre les dues grans superpotències, la Xina i els Estats Units, i els esforços que fan per controlar la informació i el poder. La sèrie ja està disponible a la plataforma Filmin.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*