‘Las consecuencias’: un nou thriller a TV3 ‘Las consecuencias’: un nou thriller a TV3
El film explica la reconstrucció de la relació entre una mare i la seva filla adolescent a través de la veritat ‘Las consecuencias’: un nou thriller a TV3

Las consecuencias és un drama psicològic explicat en clau de thriller que narra la història d’un enigma familiar, emocional i, sobretot, íntim. El film mostra com un secret pot enquistar-se en una estructura familiar i n’explora les conseqüències. El rodatge de la pel·lícula es farà a finals de juny a diferents localitzacions del País Valencià i de les Illes Canàries.

La Fabiola és una dona enèrgica i vitalista, però des que un terrible accident va sacsejar la seva vida, ara ja fa dos anys, està desequilibrada i inestable emocionalment. És per això que es veurà obligada a tornar a casa del seu pare, el César, un home amb qui va deixar de tenir contacte des que era una nena, i ho farà juntament amb la Gabi, la seva filla de 14 anys. Un cop allà es retrobarà, també, amb la Teresa, la seva mare.

Las consecuencias és el segon llargmetratge de la directora Claudia Pinto, qui també ha coescrit el guió juntament amb el guionista Eduardo Sánchez. En el repartiment de la pel·lícula destaquen intèrprets com Juana Acosta, Alfredo Castro o Carme Elías i  és una producció de Sin Rodeos Films, Las Consecuencias AIE, Els Vandervors, Érase una vez films i amb la participació de TV3.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*