La 4a aventura de les joguines La 4a aventura de les joguines
'Toy Story 4' arriba als nostres cinemes el 21 de juny del 2019 La 4a aventura de les joguines

Les joguines tornen a l’acció! Després de petar-ho una vegada més amb la tercera entrega la que va ser la primera pel·lícula de Pixar l’any 1995 torna aquest estiu amb una 4a part. Disney tot just ha fet oficial la sinopsi… En Woody sempre ha sabut quin és lloc en el món i la seva prioritat és tenir cura de l’Andy i ara la Bonnie. Però quan la Bonnie porta a la seva habitació una joguina nova i bastant antipàtica anomenada “Forky” (una forquilla-cullera) comença una aventura amb vells i nous amics que ensenyarà al nostre amic cowboy com de gran pot ser el món si ets una joguina.

Toy Story 4 està dirigida per Josh Cooley (responsable del curt Riley’s first date) i produïda per Jonas Rivera (Inside Out i UP) i Mark Nielsen (Inside Out) i aterrarà als cinemes d’Espanya l’estiu de 2019, concretament el 21 de juny. I pels que vulgueu donar corda al català recordeu que el film també arriba doblat en català.  Amb aquesta estrena ja podem donar per inaugurada la temporada de blockbusters de l’estiu… Si sou fans de Disney la següent serà la nova versió de The Lion King

A més de les primeres imatges i l’argument, l’empresa de Mickey Mouse també va fet públic el primer trailer on veiem tota la colla i la nova i polèmica joguina: Forky. Al darrer tràiler, es pot veure un avançament sobre l’aventura que viuran l’equip de joguines fora de casa. Aquí el teniu…

 

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*