Ewan McGregor serà Danny Torrance a ‘Doctor Sleep’ Ewan McGregor serà Danny Torrance a ‘Doctor Sleep’
El clàssic 'The shining' de Stephen King ja té seqüel·la al cinema Ewan McGregor serà Danny Torrance a ‘Doctor Sleep’

La companyia Warner Bros fa uns anys que ha apostat per dur a la gran pantalla alguns dels clàssics literaris del mestre del terror Stephen King. Fa dos anys van presentar el remake d’It, dirigida pel cineasta argentí Andy Muschietti i que enguany presentarà la segona part. Un altre gran projecte que van adaptar va ser The Shinning el 1980 amb Stanley Kubrick al capdavant. Ara ja fa un quants dies que sentim a parlar d’una versió de Doctor Sleep, la seqüela de la cinta protagonitzada per Jack Nicholson, que se centra en el personatge de Danny Torrance, el nen del film original.

Ewan McGregor serà l’encarregat d’interpretar la versió adulta d’en Danny. Entrada ja a la quarantena, en Danny lluita per superar els traumes infantils i per combatre els problemes d’alcoholisme. Actualment viu en un poble de New Hampshire, en una comunitat d’alcohòlics anònims que l’ajuda i, una feina en una llar d’avis, on el seu poder proporciona comoditat i un final digne als moribunds. D’aquí que es converteixi en el Doctor Sleep. La seva vida es veurà alterada quan conegui l’Abra Stone, una noia amb qui comparteix l’habilitat de veure els morts i a qui haurà d’ajudar, ja que, un grup d’homes la persegueix per apropiar-se dels seus poders. Un moment en què els dimonis del passat ressorgiran amb més força que mai i convocaran en Danny a una batalla per la seva ànima i per la supervivència.

A més de McGregor, també comptarà amb Rebecca Ferguson, Zahn McClarnon, Carl Lumbly, Alex Essoe, Bruce Greenwood i Catherine Parker. El film està dirigit pel veterà en el gènere del terror Mike Flanagan (The Haunting of Hill House). Serà la segona vegada que Flanagan es posi al capdavant d’un projecte adaptat d’una novel·la de King, ja que va ser ell l’encarregat de l’adaptació per Netflix de Gerald’s Game. Goldsman finalment serà productor executiu, al costat de Trevor Macy i Jon Berg, que s’encarregaran de la producció.Està previst que arribi a les nostres sales a finals de la tardor, però encara no s’ha confirmat una data exacta. No obstant això, aquesta setmana s’ha presentat el primer trailer de la història que ja ens deixa veure i reconèixer certes escenes del passat.

Irene Solanich

Irene Solanich Cap de redacció d'El cinèfil

Traductora, correctora i docent d’idiomes durant el dia i enamorada del gènere negre i del terror durant les hores lliures. Actualment compagina la feina i col·laboracions en diferents mitjans amb un programa de doctorat (en literatura negra) a la Universitat de Vic. Les seves hores lliures se sortegen entre a lectura, el cinema i l’escriptura.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*