7 històries entre l’horror i la comèdia 7 històries entre l’horror i la comèdia
'7 raons per fugir' compta amb actors com David Verdaguer, Aina Clotet, Sergi López i Emma Suárez 7 històries entre l’horror i la comèdia

La comèdia 7 raons per fugir està formada per set històries que barregen l’horror i la comèdia. Set moments d’humor negre tan estranys com propers. Set visions surrealistes d’una societat que no avança: la família, el nen pobre, els veïns, l’inquilina, l’empresari, un atropellat i un casament. Set trames que mostren una societat disfuncional, malalta i en certa manera condemnada a seguir així. La pel·lícula està dirigida per Esteve Soler, Gerard Quinto i David Torras, i escrita per Esteve Soler. El film té una versió original que combina la llengua catalana amb l’espanyola segons la història.

7 raons per fugir compta amb un repartiment molt complet de cares molt conegudes del cinema català i espanyol, Actors com Sergi López (Lazzaro Feliz), David Verdaguer (10.000km), Jordi Sánchez (Plats Bruts), Francesc Orella (Merlí), Emma Suárez (Julieta), Núria Gago (Cites), Lola Dueñas (Volver), Aina Clotet (Elisa K), Albert Ribalta (Kubala, Moreno i Manchón), Ramón Fontseré (Nit i dia), Vicky Peña i Pepe Viyuela formen part d’aquest compendi de curtmetratges que junts conformen una pel·lícula on el mal rotllo i la rialla van de la mà des del primer dels seu set capítols.

Produïda per Produccions del Interior AIE, en producció associada amb No Hay Banda i Compacto.  Junts van produir el llargmetratge El camino más largo para volver a casa, guanyador del Premi Gaudí a Millor Pel·lícula el 2016. El film va tenir la seva premiere a la 26a edició del festival South by southwest i es va poder veure també al Festival de Màlaga.

Xavier Sabatés

Xavier Sabatés Comentaris cinèfils

Cinèfil des de que té memòria. Actualment esta acabant el grau d'Humanitats a la UOC. Llegir i viatjar sempre que el temps ho permet-hi. Entén el cinema com l'art que es capaç d'englobar totes les ciències humanes.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*