Disney Pixar presenta el seu darrer film: ‘Onward’ Disney Pixar presenta el seu darrer film: ‘Onward’
El film d'animació està previst que arribi a les pantalles el març del 2020 Disney Pixar presenta el seu darrer film: ‘Onward’

El 1995 es va estrenar la primera de moltes pel·lícules que han acabat donant un renom a l’estudi, gràcies a la seva qualitat i valors que transmeten, aquella primera producció va ser Toy Story, de la qual arriba la quarta entrega aquest mateix mes. Però després van arribar les sagues de The Incredibles, Monsters S.A., Cars o films tant mítics i tendres com WALL·E (2008), Up (2009), Inside Out (2015) o Coco (2017). Així doncs després de més de 20 films l’estudi presenta la seva darrera producció sota el títol Onward.

La història ens transporta a un món màgic en què conviuen en harmonia diverses criatures mítiques com sirenes, unicorns, elfs, gnoms o dracs. Un dia dos germans elfs, Ian i Barley, amb personalitats molt diferents s’endinsaran en una missió per trobar els vestigis de la màgia del món.

Recentment, Disney Pixar ha presentat el primer teaser tràiler de més d’un minut de durada, així com el pòster. La pel·lícula està escrita i dirigida Dan Scanlon (Monsters University) i comptarà amb les veus de Chris Pratt (Barley), Tom Holland (Ian), Octavia Spencer i Julia Louis-Dreyfus. Està previst que arribi a les pantalles dels cinemes al març del 2020.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*