today-is-a-good-day

La fantasia de Pixar torna amb ‘Onward’

- Advertisement -

El 1995 es va estrenar la primera de moltes pel·lícules que han acabat donant un renom a l’estudi, gràcies a la seva qualitat i valors que transmeten, aquella primera producció va ser Toy Story, de la qual arriba la quarta entrega aquest mateix mes. Però després van arribar les sagues de The Incredibles, Monsters S.A., Cars o films tant mítics i tendres com WALL·E (2008), Up (2009), Inside Out (2015) o Coco (2017). Així doncs després de més de 20 films l’estudi presenta la seva darrera producció sota el títol Onward. La cinta s’estrena el 6 de març després d’haver passat per la Berlinale i la podrem veure també en llengua catalana!

- Advertisement -

La història ens transporta a un món màgic en què conviuen en harmonia diverses criatures mítiques com sirenes, unicorns, elfs, gnoms o dracs. Un dia dos germans elfs, Ian i Barley, amb personalitats molt diferents s’endinsaran en una missió per trobar els vestigis de la màgia del món. A més veuran que el seu difunt pare hi té alguna cosa a veure… Tot plegat amb un visible homenatge a Weekend at Bernie’s (Este muerto está muy vivo) i amb una família (èlfica) unida com a fil conductor en el que promet ser una road movie amb molta fantasia. 

- Advertisement -

La recepta és l’habitual a Pixar: comèdia, bona animació digital i una història que pretén ser capaç d’entendrir-nos. La pel·lícula està escrita i dirigida Dan Scanlon (Monsters University) i comptarà amb les veus de Chris Pratt (Barley), Tom Holland (Ian), Octavia Spencer i Julia Louis-Dreyfus. 

- Advertisement -
Ylenia Cañadashttps://www.elcinefil.cat
Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària en el festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l'oportunitat de col·laborar com a crítica i redactora per a diversos mitjans de comunicació nacionals, així com a realitzar la cobertura de festivals de cinema o esdeveniments culturals. Ha exercit com Jurat de la Crítica, Méliès d'Or i Jurat Jove en el Festival de Sitges, de la crítica al BCN Film Festival,, l'Americana, TerrorMolins, Sant Cugat Fantàstic, TaShort Fest, l'Alternativa o Sabadell Film Festival, entre altres. Ha estat cap de premsa i programadora del Festival de Cinema Fantàstic de Sant Boi (Fantboi) i actualment és codirectora i programadora de la Mostra de Cinema Nòrdic de Barcelona (Nòrdica). A més, és membre de la Associació Catalana de la Crítica i l'Escriptura Cinematogràfica (ACCEC) i treballa en un cinema de Barcelona.

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents