Tornen els homes de negre amb Chris Hemsworth Tornen els homes de negre amb Chris Hemsworth
'Men in Black International' es podrà veure als cinemes a partir del 14 de juny Tornen els homes de negre amb Chris Hemsworth

La trilogia original de Men in Black va ser realitzada per Barry Sonnenfeld. La companyia Sony no va quedar gaire contenta amb la recaptació de la tercera entrega i van valorar la possibilitat de realitzar un crossover amb 21 Jump Street, va apostar per realitzar una barreja spin-off i reboot que, si funciona, donaria pas a noves seqüeles. La direcció és a càrrec de F. Gary Gray, qui arriba a aquesta saga després de dirigir dos èxits a Straight Outta Compton (2015) i Fast and Furious 8 (2017).

Els Homes de Negre sempre han protegit la Terra dels extraterrestres. En aquesta nova aventura, s’enfrontaran a la major amenaça fins ara coneguda, ja que hi ha un talp a l’organització MIB. Es tracta de l’adaptació cinematogràfica dels còmics de Lowell Cunningham.

Sony va publicar l’últim tràiler de Men in Black: Internacional, la darrera entrega de la popular franquícia que arriba a les pantalles aquest proper 14 de juny. Es tracta d’un spin-off que compta amb nous protagonistes, Chris Hemsworth (Thor o Bad Times at the El Royale) i Tessa Thompson (sèrie Westworld o Creed), els quals lideren el nou equip d’Homes de Negre, juntament amb veterans com Liam Neeson (Widows o The Commuter) i Emma Thompson (The Children Act o A walk in the Woods).

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*