Laika Films ens presenta Mr. Link Laika Films ens presenta Mr. Link
El film arriba a les pantalles el 7 de juny també en llengua catalana Laika Films ens presenta Mr. Link

Laika Studios s’ha consolidat com un dels millors estudis d’animació, ja que s’ha encarregat de Coraline (2009), Paranorman (2012), The Boxtrolls (2014), Kubo and the Two Strings (2016) i ara arriba amb Missing Link. El film està dirigit per Chris Butler que ja s’havia encarregat juntament amb Sam Fell de Paranorman.

Sir Lionel Frost es considera a si mateix com el millor investigador de mites, monstres i llegendes del món. Aquests qualificatius han estat qüestionats pel seu cercle més proper, fet que l’anima a començar una investigació pel nord-est americà per tal de trobar la Baula Perduda, una misteriosa criatura meitat humana, meitat bestiola.

La nova pel·lícula d’animació en stop-motion compta amb les veus original de Hugh Jackman, Zoe Saldana, Zach Galifianakis, Emma Thompson, Timothy Olyphant, David Walliams, Stephen Fry i Matt Lucas, entre d’altres, mentre que a la versió doblada a l’espanyol compta amb figures com Arturo Valls, Brays Efe i Maggie Civantos, els quals presten veu al trio protagonista.

El film arriba a les pantalles el proper 7 de juny (amb diversos mesos de retard pel que fa a l’estrena americana i també es podrà gaudir en català. A continuació es pot veure el darrer tràiler de la producció que ens porta eOne Films:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*