Els X-Men s’enfronten a ‘Dark Phoenix’ Els X-Men s’enfronten a ‘Dark Phoenix’
Tot l'equip dels joves mutants tornen a la gran pantalla una última vegada Els X-Men s’enfronten a ‘Dark Phoenix’

L’any 2011 es reiniciava una de les sagues de superherois més seguides i admirades, basada en l’univers d’X-men. A les ordres de Matthew Vaughn, James McAvoy, Michael Fassbender, Jennifer Lawrence i companyia, van donar vida a les versions juvenils dels integrants del grup conegut com els X-Men. Vuit anys més tard, arribarà a la gran pantalla, X-Men: Dark Phoenix, la seqüela protagonitzada per Sophie Turner que dóna vida a Jean Grey, un dels mutants més poderosos que existeix, fins i tot més que Charles Xavier.

Fa uns mesos es va presentar el primer tràiler on es va poder veure en acció a Sophie Turner, coneguda sobretot pel seu paper a Game of Thrones. En aquest primer acostament al nou episodi de la saga, descobrirem molt més sobre el personatge de Jean Grey i els seus orígens. El film s’ambienta en els anys noranta, deu anys després de la seqüela d’X-Men: Apocalypse i, en el qual, el grup de superherois haurà d’enfrontar-se a l’enemic més formidable i poderós que hagi conegut fins al moment i, lamentablement serà un dels seus. Segons la sinopsis oficial, durant una missió de rescat a l’espai, Jean es veurà abduïda per una força misteriosa i còsmica que la dotarà d’uns poders que la faran infinitament més poderosa i també més inestable. Aquest fet, sumat a la lluita interna de Jean per deixar sortir records del passat faran que la família X-Men es vegi en perill.

En el tràiler es poden veure, entre altres, a Mystique (Jennfier Lawrence), Charles Xavier (James McAvoy) i a Magneto (Michael Fassbender). El proper 7 de juny es podrà gaudir de tot l’equip en acció, després de l’aplaçament de l’estrena que estava previst pel 2 de novembre del 2018. Destacar també, que aquesta serà l’última pel·lícula de Fox dels superherois mutants, abans de la fusió amb Disney. Després d’aquesta els drets i el poder del la saga ja estarà totalment en mans de l’empresa de Mickey Mouse. A continuació es pot gaudir del darrer tràiler presentat per FOX:

Redacció

Redacció El cinèfil

'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a l’univers del cinema en tota la seva amplitud. El Cinèfil sigui una revista de cinema en xarxa i en català. Ens agrada definir-nos com una revista en xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. Ah, i tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*