today-is-a-good-day

‘Rocketman’: Elton John a ritme de musical

- Advertisement -

Un dels cantants més famosos i aclamats dels últims 60 anys és Sir Elton John. Actualment segueix sent una de les estrelles musicals amb més carisma i personalitat i, per això, aquest any arribarà a la gran pantalla Rocketman, un biòpic sobre la seva vida. El projecte, presentat amb tota la pompa habitual al Festival de Cannes és un musical dirigit per Dexter Fletcher protagonitzat per Taron Egerton, conegut per la seva participació a la saga Kingsman. No és el primer cop que Egerton s’enfronta a un biopic. Fa tres anys va demostrar a Eddie the Eagle que això de posar-se a la pell de personatges reals se li dona prou bé… No és sorprenent tampoc que el director d’aquell film (injustament ignorat el 2016) fos Dexter Fletcher. El 31 de maig és el dia de l’estrena d’aquesta pel·lícula que fa un repàs per la vida del cantant, compositor i pianista britànic a través de les seves pròpies cançons.

- Advertisement -

A Rocketman es coneixeran els inicis d’Elton John, des que era un nen prodigi tocant el piano i estudiant de l’Acadèmia Reial de la Música, passant per la seva joventut i la seva carrera com a cantant. En començar la seva trajectòria va fer-ho amb la música clàssica però amb el temps va descobrir que el que li agradava realment era el rock. D’aquí va passar a convertir-se en una superestrella mundialment famosa. El film repassa els primers anys d’èxit i els alts i baixos personals adornat amb números musicals amb una banda sonora 100% Elton John.

- Advertisement -

El film inclou algunes de les cançons més mítiques del cantant que Taron Egerton les canta en persona. Segons fonts oficials, quan Elton John va escoltar algunes de les gravacions va afirmar “per mi, no es pot fer millor”. El jove protagonista estarà acompanyat per Bryce Dallas Howard (Jurassic World), interpretant la mare del cantant, per Richard Madden (The bodygouard) que es posa a la pell de seu representant i per Jamie Bell (Billie Eliot) que encarna el lletrista i inseparable company de John Bernie Taupin.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents