El mal rotllo de ‘Black Mirror’ continua El mal rotllo de ‘Black Mirror’ continua
La 5a temporada torna a Netflix el proper 5 de juny El mal rotllo de ‘Black Mirror’ continua

Una de les sèries que més impacte ha ocasionat torna en breu amb noves histories sobre “un futur que hauríem d’haver vist venir”.  Aquesta vegada s’ha optat per reduir el nombre de capítols a 3, la mateixa xifra que tenia la ficció quan es va estrenar a Channel 4, abans del seu pas per Netflix. Amb els anys la qualitat havia baixat, potser perquè les temporades eren massa extenses, i potser ara és una bona oportunitat per a recuperar el nivell inicial. Per cert, si voleu una guia sobre l’última temporada no us perdeu aquest article…

Black Mirror és una sèrie antològica on cada capítol és una història independent que s’endinsa en la inquietud col·lectiva del món modern. Cada trama està plena de suspens i explora l’imaginari del panorama tecnològic actual i arriben a un desenllaç sorprenent, inquietant i inoblidables. Sens dubte, la tecnologia s’ha integrat a les nostres vides i rutines en tots els aspectes. Així doncs, la sèrie actua com a un fosc mirall que reflecteix l’existència humana al segle XXI.

Les noves histories són fruit de la ment de Charlie Broooker (Dead Set), mentre que la producció recau en la productora Annabel Jones. Enguany compta amb un elenc encapçalat per estrelles de la talla de Anthony Mackie (Falcon a Avengers), Miley Cyrus, Yahya Abdul-Mateen II (Black Manta a Aquaman), Topher Grace (Interstellar), Damson Idris (Snowfall), Andrew Scott (Moriarty a Sherlock), Nicole Beharie (sèrie Sleepy Hollow), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy Vol.2), Angourie Rice (Spider-Man: Homecoming), Madison Davenport (Sharp Objects) i Ludi Lin (Power Rangers).

La cinquena temporada serà de 3 capítols amb una durada aproximada de 60 minuts cadascun, que estaran disponibles a Netflix a partir del 5 de juny. A continuació es pot gaudir del primer avançament oficial, el qual promet emocions fortes i estar al nivell de les primeres temporades:

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*