today-is-a-good-day

Neus Ballús comença el rodatge del seu tercer llargmetratge

- Advertisement -

La cineasta Neus Ballús després de l’èxit que va obtenir amb La Plaga i, recentment, amb Staff Only, la qual ha tingut molt bona acollida al circuit de festivals, torna a la direcció amb el seu tercer llargmetratge sota el títol Sis dies corrents. El guió està escrit per la mateixa Neus Ballús juntament amb Margarita Melgar (pseudònim darrera del qual es troben la Montse Ganges i Ana Sanz-Magallón).

El film en clau de comèdia relata una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, empleats d’una petita empresa de lampisteria dels afores de Barcelona. Estarà formada per 6 capítols que narraran situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i la clienta o client que ha sol·licitat els seus serveis. Sota una capa d’humor, lleugeresa i quotidianitat, les històries ofereixen elements de reflexió de major profunditat.

- Advertisement -

- Advertisement -

La producció recau sobre Míriam Porté de Distinto Films i El Kinògraf. Com a curiositat cal esmentar que tots els personatges que participen al llargmetratge no són actors professionals, més aviat, s’interpreten a si mateixos. La intenció és la d’explorar els prejudicis a les relacions humanes.

Tot just ha començat el rodatge el qual s’allargarà durant unes 6 setmanes alternes, així els seus protagonistes podran seguir amb la seva habitual i compaginar-ho amb les gravacions. Cada capítol es rodarà a diverses localitzacions de Barcelona i voltants i està previst que finalitzi el proper 31 de juliol. Tot i que encara no té data d’estrena arribarà als cinemes de la mà de Filmax. 

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents