Neus Ballús comença el rodatge del seu tercer llargmetratge Neus Ballús comença el rodatge del seu tercer llargmetratge
Desprès de dirigir 'La Plaga' i 'Staff Only' la cineasta presenta la comèdia 'Sis dies corrents' Neus Ballús comença el rodatge del seu tercer llargmetratge

La cineasta Neus Ballús després de l’èxit que va obtenir amb La Plaga i, recentment, amb Staff Only, la qual ha tingut molt bona acollida al circuit de festivals, torna a la direcció amb el seu tercer llargmetratge sota el títol Sis dies corrents. El guió està escrit per la mateixa Neus Ballús juntament amb Margarita Melgar (pseudònim darrera del qual es troben la Montse Ganges i Ana Sanz-Magallón).

El film en clau de comèdia relata una setmana a la vida de Valero, Moha i Pep, empleats d’una petita empresa de lampisteria dels afores de Barcelona. Estarà formada per 6 capítols que narraran situacions que sorgeixen quan els protagonistes s’enfronten a una reparació. Cada capítol correspon a un dia de la seva setmana laboral i es construeix al voltant de la relació que s’estableix entre els protagonistes i la clienta o client que ha sol·licitat els seus serveis. Sota una capa d’humor, lleugeresa i quotidianitat, les històries ofereixen elements de reflexió de major profunditat.

La producció recau sobre Míriam Porté de Distinto Films i El Kinògraf. Com a curiositat cal esmentar que tots els personatges que participen al llargmetratge no són actors professionals, més aviat, s’interpreten a si mateixos. La intenció és la d’explorar els prejudicis a les relacions humanes.

Tot just ha començat el rodatge el qual s’allargarà durant unes 6 setmanes alternes, així els seus protagonistes podran seguir amb la seva habitual i compaginar-ho amb les gravacions. Cada capítol es rodarà a diverses localitzacions de Barcelona i voltants i està previst que finalitzi el proper 31 de juliol. Tot i que encara no té data d’estrena arribarà als cinemes de la mà de Filmax. 

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*