John Wick s’enfronta al seu passat a la 3a entrega

- Advertisement -

Els seguidors de la franquícia John Wick estan d’enhorabona, ja que torna a l’acció amb la tercera entrega que porta per títol John Wick 3: Parabellum. Encapçalada de nou per Keanu Reeves i dirigida per Chad Stahelski, el qual ja va dirigir les anteriors entregues de la saga d’acció.

En principi, aquesta pel·lícula tancarà el cicle que va donar el tret de sortida l’any 2014 i del qual no s’esperava inicialment una continuació. No va ser estrenada als cinemes al nostre territori i es va enviar directament a televisió. Però gràcies a l’èxit a la resta de països on sí que va estrenar i a la gran quantitat de baralles, les coreografies perfectes i dinàmiques, l’univers on es desenvolupa, era d’esperar que tingués una seqüela. Ara bé, les crítiques arreu del món van ser molt positives i ràpidament es va començar a preparar una segona entrega que arribaria 3 anys més tard. 

- Advertisement -

- Advertisement -

El sicari John Wick (Keanu Reeves) torna a l’acció, però aquesta vegada ho farà amb una recompensa de 14 milions de dòlars sobre el seu cap i amb un exèrcit de mercenaris darrera seu. Després d’assassinar un dels membres del gremi al qual pertanyia, Wick és expulsat de l’organització, passant a convertir-se en el centre d’atenció de milers d’assassins a sou que l’esperen allà on vagi per desfer-se’n.

Compta també amb les actuacions de Halle Berry, Laurence Fishburne, Mark Dacascos, Asia Kate Dillon, Anjelica Huston, Ian McShane, Jason Mantzoukas, Tobias Segal i Jerome Flynn, entre d’altres. El film protagonitzat per l’assassí a sou amant dels gossos arriba a la gran pantalla el proper 31 de maig, mentrestant es pot gaudir d’aquest tràiler carregat d’acció, sang i moltes baralles:

Tot i que ara toqui acomiadar-se del personatge, ja s’ha confirmat que el cineasta treballa en una sèrie spin-off basada en aquest món de sicaris, que porta per títol The Continental. Chris Collins (Sons of Anarchy o The Wire) exercirà de guionista i showrunner juntament amb Basil Iwanyk i Derek Kolstad. Pel que fa a Keanu Reeves, figura com a productor i podria realitzar alguna mena de cameo. La ficció mostrarà el funcionament del famós Hotel Continental, lloc que serveix de refugi per als majors assassins professionals del món. A més, inclourà totes les seqüències de baralles i tiroteigs que els seguidors esperen, així com nous i foscos personatges que habiten al submón criminal. Està previst que s’estreni al llarg de l’any, però encara no té data oficial.

- Advertisement -
Redaccióhttps://elcinefil.cat/
'El Cinèfil' és un mitjà de comunicació dedicat a analitzar, explicar i difondre l’univers del cinema en tota la seva amplitud. Parlem de pel·lícules, sèries i festivals i també organitzem tot tipus d'esdeveniments relacionats amb el cinema. Ens agrada dir que som una revista en xarxa i en català. En xarxa perquè, a banda del web, també aprofitem les xarxes socials per a difondre i comunicar novetats i reflexions sobre el setè art. I tot plegat ho fem en català perquè és la nostra llengua. Gaudeix i que el cinema t'acompanyi... SEMPRE!

Articles relacionats

DEIXA UNA RESPOSTA

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

Articles més recents