El terror es cola al món dels superherois a ‘BrightBurn’ El terror es cola al món dels superherois a ‘BrightBurn’
El film dirigit per David Yarovesky ens porta la part fosca del món fantàstic El terror es cola al món dels superherois a ‘BrightBurn’

Dins el món dels superherois hi ha moltes vessants, però sempre giren entorn al fantàstic. En aquesta ocasió es presenta amb la premissa d’un nen que arriba d’un altre planeta i aterra d’emergència a la Terra, però en comptes de convertir-se en un heroi per a la humanitat acaba sent quelcom més sinistre. Així es presenta aquesta nova versió de Superman, la qual pretén emular la dels còmics, però amb un punt més terrorífic.

El film BrightBurn (El hijo) està dirigit per David Yarovesky (The Hive), mentre que la producció recau sobre James Gunn, director i guionista de la saga Guardians of the Galaxy, el qual torna al gènere fantàstic amb tocs de terror cercant de nou l’èxit, després de la problemàtica que va tenir per culpa d’uns tuits inapropiats escrits fa uns anys que van implicar el seu comiat de la companyia Marvel.

El dia 24 es podrà gaudir d’aquesta producció als cinemes. Ara bé, al trailer ja hi podem veure com el nen extraterrestre ho passa malament i se sent diferent a la resta de companys de la seva classe, això fa que no tingui la mateixa intenció d’ajudar als humans que tenia Clark Kent i la seva missió serà tot el contrari.

L’elenc està encapçalat per Elisabeth Banks (sagues Pitch Perfect o The Hunger Games), David Denman (The Gift o Puzzle), els quals es fiquen sota la pell d’un matrimoni de grangers que hauran d’enfrontar-se als poders i terribles impulsos del petit que un dia els caus del cel. A ells s’hi sumen Meredith Hagner, Matt Jones, Jennifer Holland o Steve Agee, entre d’altres.

Ylenia Cañadas

Ylenia Cañadas Mutacions cinèfiles

Biòloga Molecular de professió i cinèfila per naturalesa. Els anys com a voluntària al Festival de Sitges han forjat la seva unió amb el cinema oferint-li l’oportunitat de col·laborar com a crítica en diversos mitjans de comunicació. També col·labora amb altres mitjans pels quals realitza la cobertura de diversos festivals de cinema a nivell nacional i internacional, així com esdeveniments de caire cultural. Ha exercit com a Jurat Jove al Festival de Sitges, Jurat de la Crítica al Barcelona Film Festival, a TerrorMolins i a Sant Cugat Fantàstic. És membre de l'Associació Catalana de la Crítica i de l'Escriptura (ACCEC). Col·labora fent ressenyes de locals per a Google. Entre les seves aficions destaquen les muntanyes russes, la fotografia, les manualitats i, per suposat, el cinema, especialment els gèneres de terror i animació.

Tu que n'opines?

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*